Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /TIPS! om het beest UIT! te hangen

Blog

TIPS! om het beest UIT! te hangen

Hier komt jouw weekend!!!!

Met: Jonge Talentbands, de laatste Rock4Life, Dubbelfrissa’s, Oudere meneren Coverbands( die moeite hebben de tekst te onthouden), Kerststollen, Oliebollen, Snollebollen en een muzikale zondag om je vingers bij af te likken.

Vrijdag

Fris @ De Nobel
We beginnen het weekend nuchter. Van 19:30-00:30 uur De eerste Fris Fissa van dit weekend in de Nobel. The Fabulous America Edition.  ‘Dé enige avond uit voor tieners tussen de 12 en 16 frisjaar in de vetste clubs door heel Nederland. FRIS laat tieners kennis maken met het uitgaansleven. In de populairste discotheken door heel Nederland zorgen de vetste dj’s, artiesten en acts van dit moment voor een te gekke avond. Maar wel op een verantwoorde manier: geen alcohol, geen drugs; gewoon FRIS.’ 

The Unusual Live @ Bacchus
Zo…fris weer gehad. Zie nou maar eens ‘sober’ blijven in ‘a place called Bacchus’. De Katwijkse band The Unusual eert deze god van wijn, roes en dronkenschap met een lekkere set 90-ies classics. 

Kerstconcert UNI Katwijk @ Dorpskerk
Meer zin in wat lichtere muziek tijdens deze donkere dagen?  Beter ga je dan naar de Dorpskerk vrijdagavond.In een afwisselend kerstprogramma neemt UNI Katwijk je mee op een muzikale reis naar een winter wonderland met hits als “White Christmas”, een unieke versie van “Jingle Bells” maar ook het meeslepende instrumentale stuk “A Christmas Festival”. ‘

poplab

PopLab Night of the Bands @ Scum
Jonge talentvolle bands van het PopLab van de Muziekschool laten zich van hun beste kant zien en horen tijdens de jaarlijks terugkerende Night of the Bands in Scum. Met optredens van Moonlight, The Groovies, Bits & Pieces, Hulldown en Nautical Miles Beyond.

XL Koopavond 2017 @ Zeezijde
Ok. Eerlijk. Dat kopen, kopen, kopen in ‘shopparadijs’ Zeezijde boeit vrij weinig. Winkels open tot 23 uur? Hahaha….de internets zijn 24/7 open (en op zondag;)).

Maarre…optredens van gave bands? Altijd raak! 

Coastline gaat optreden op het Emmaplein, Café de Melkboer bij den Blauwe Bock en Expired Faces brengt een speciale kerststemming op het Andreasplein. Komt t toch nog goed!

Snollebollekes @ The Safe
No Comment. Of toch? Kijk hieronder maar…

De Waanzin & Toffe Haan @ The Box Live
Vrijdagavond. Dus weer bands bij The Box Live! Vanavond gaat The Box Nederlandstalig met De Waanzin en Toffe Haan. Verwacht ‘herkenbare teksten met een vleugje relativering’ van ‘meerstemmige samenzang tot stevige rock.’

15dec2017

Zaterdag

Rock4Life: The Last Blast @ TriPodialastblast-353x500
Aan alle mooie dingen komt een eind. Zaterdagavond de aller-aller-allerlaatste Rock4Life in TriPodia. Ze gaan eruit met een BIG! BANG!

THE LAST BLAST!

Een afscheid in stijl met ‘de twee beste tributebands van Nederland ACinDC & Present Danger. AC/DC & Metallica een geweldige combinatie voor de Goodbye party.’

Hier wil je bij zijn!

De tent wordt tot op de grond en daaronder afgebroken met een explosieve cocktail van snoeiharde AC/DC en Metallica covers met een publiek van jonge metalheads, ouwe rockers, ‘we zijn gewoon gezellig een avondje uit’ mensen, een verdwaalde punker en de plaatselijke alcoholisten.

De laatste keer TriPodia in volle glorie. Na afloop rest een gapend nasmeulend gat in de grond als monument voor vergane glorie.

Btw: Al maanden uitverkocht. geen kaartje? Check jbka.

AJ Plug & Band Live @ De Roskam
‘AJ sluit het jaar af in Ahoy Rotterdam op 28 december met het theaterprogramma van Johan Derksen “De Pioniers van de Nederpop.” Vanaf januari 2018 trekt AJ blackwhite-353x500door het land met de nieuwe theatertour van Johan “Johan Derksen Keeps the blues alive” Maar eerst gewoon nog bij ons te zien in haar hometown Katwijk tijdens Blues a/d oude Rijn in De Roskam’ Entree 10 euro.

Black & White Frizzz @ Scum
De tweede Frisparty van dit weekend is lekker dichtbij in Scum. Tieners vanaf 11 jaar zijn vanaf 19:30 uur welkom. Toegang is gratis. Thema en dresscode: Black & White. ‘Het ‘Black & White Dj Team’ zorgt voor een vette editie met de beste jonge dj’s uit Katwijk zij staan voor je klaar met lekkere EDM beats, populairste House tracks en de lekkerste top40 en feest hits. Kom gezellig met al je vrienden zodat het één groot feest word.’ 

Zondag

Fortunate Sons @ Cafe The Pocket
Veel beter dan lekker uitbrakken en de zondag rond 15:30 uur te beginnen met een Creedence Clearwater Revival coverband wordt het niet. Na Proud Mary, Who’ll StopThe Rain, Bad Moon Rising en I put A Spell On You kan je er weer helemaal tegenaan om nog wat te maken van de rest van je weekend. Voorprogramma Jan vd Spek, toegang gratis. 

Finale GPvdB 2017 @ De Nobel
Na The Pocket gelijk op het fietsje door naar De Nobel Leiden, want daar staan vanaf 18:30 uur de beste jonge talentvolle bands die de regio te bieden heeft tijdens de Finale van de Grote Prijs van de Bollenstreek.

De bands Venhill, Static Moment, An Adverse Copy, Temple Renegade, Christopher’s Soul, Solarcycles strijden om de felbegeerde titel.gpvdb

Veel bandjes voor weinig. En nog goed ook. Grote kans dat je ‘The Next Big Thing’ hier gewoon aan het werk gaat zien. Absoluut een aanrader voor iedere muziekliefhebber en programmeurs van poppodia en jongerencentra.

Check HIER de foto’s van de halve finale

Nog niet gevonden wat je zocht?
Check dan de UIT!agenda voor een compleet overzicht

Mis je wat?
Laat het weten in de comments of mail info@kattuk.nl

Fijn weekend!!

 

Geschreven door: Offiettan

Geen reacties

Laat een reactie achter

X