Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /30-12: KattukNL FrizzzXXL – Lekker Bezig met Youtubers

Blog

30-12: KattukNL FrizzzXXL – Lekker Bezig met Youtubers

UPDATE: StukTV, Ponkers, Stephan van ZU5e, Carlijn & Merle, Stan Frijns en Spek zijn allemaal van de partij op het KattukNL Frizzz XXL Lekker Bezig met Youtubers feest.

Heb jij je al kaarten al besteld?
Klik HIER om je kaarten te kopen.

UPDATE: Nieuwe promovideo door Lekker Bezig en Spek HIER

Laat weten dat je erbij bentFacebook Event

UPDATE: Huisregels FrizzzXXL (.pdf)

——>

Op 30 december is het eindelijk zover; Het 12,5 jaar Kattuk.nl FrizzzXXL feest op het SKA festivalterrein, met Lekker Bezig, Stan Frijns, Carlijn en Merle, Spek, De Ponkers, StukTV en nog veel meer. Dat wil je niet missen!

Kaarten zijn alleen online te koop. Klik HIER om je kaarten te kopen. Kaarten kosten 4 euro per stuk, inclusief servicekosten. Entree is vanaf 11 jaar en er  is geen kaartverkoop aan de deur.  Het Lekker Bezig met YouTubers-feest vindt plaats in de grootste feesttent op het SKA-festivalterrein aan de Noordduinseweg in Katwijk.

Hierna de eerdere berichten met meer informatie over 12,5 jaar Kattuk.nl FrizzzXXL

Tienerband Lekker Bezig haalt Nederlands grootste YouTubers StukTV en Ponkers naar Katwijk voor Kattuk.nl FrizzzXXL

Op woensdag 30 december a.s. organiseren Kattuk.nl, Frizzz en SKA in samenwerking met de Katwijkse tienerband Lekker Bezig een fantastisch FrizzzXXL evenement met een aantal zeer bekende YouTube-sterren.

Het medialandschap is de afgelopen jaren flink veranderd. Bekende televisiepersoonlijkheden hebben de laatste twee jaar plaats gemaakt voor een nieuw soort BN’ers: de zogenoemde YouTubers. Zij genieten vooral veel succes onder tieners en zijn niet meer weg te denken uit de entertainmentbranche.

De Katwijkse jongerenorganisaties spelen hier handig op in en komen in samenwerking met de jongensband Lekker Bezig met een nieuw evenement. Een frisfeest met een muzikale non-stop show met grote en kleine YouTubers zoals Carlijn en Merle, Spek, De Ponkers, Stephan van ZU5E en de mannen van StukTV. De avond wordt gepresenteerd door de zes jongens van Lekker Bezig, die uiteraard zelf ook een mooie show weggeven met een aantal verrassende gastartiesten.

Het Lekker Bezig met YouTubers-feest vindt plaats in een feesttent op het SKA-festivalterrein, Noordduinseweg te Katwijk.

Vanaf 14 december start de online kaartverkoop via www.kattuk.nl en www.lekkerbezigtv.nl (€ 4,00 per stuk). Entree vanaf 11 jaar.

 

PosterFrizzz web

Over Frizzz
Frizzzfeesten zijn feesten voor jongeren vanaf 11 jaar. Zonder alcohol. Zonder drugs. Zonder tabak. Bij de ingang van het terrein wordt gecontroleerd op bezit en gebruik van alcohol en drugs. Bezoekers die alcohol of drugs bij zich hebben of dit hebben gebruikt komen het terrein niet op en kunnen dus niet mee feesten. Tijdens FrizzzXXL geldt een rookverbod voor het gehele festivalterrein. Ook voor ouders en jongeren van 18 jaar en ouder!!  Huisregels FrizzzXXL

Organisatie Kattuk.nl FrizzzXXL
Het Kattuk.nl FrizzzXXL feest komt tot stand door een samenwerking tussen Kattuk.nl, Scum (Frizzz), Stichting Katwijkse Activiteiten (SKA), Welzijnskwartier en Jeffrey Schreuder Events (o.a. Lekker Bezig). Het feest wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van Platform Kocon en de Wijkraad Katwijk aan Zee.

12,5 jaar Kattuk.nl
Tijdens het feest viert Kattuk.nl haar 12,5 jarig bestaan. Hierover later meer……

En nog veel meer…
Er is nog veel meer te doen en te beleven tijdens FrizzzXXL. Iets met Goodystands, videostreams, winacties, meet and greets en nog veel meer…. Hou Kattuk.nl goed in de gaten voor laatste updates!

SKA stelt festivalterrein beschikbaar voor FrizzzXXL

tickets

Geschreven door:   Welzijnskwartier

Laat een reactie achter

X