Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Throwback Thursday #9: Rock4Life @ TriPodia

Blog

Throwback Thursday #9: Rock4Life @ TriPodia

De kogel is (bijna) door de kerk en binnenkort komt er echt een einde aan de rockconcerten van Rock4Life in het TriPodia.

Zaterdag nog, een al weken uitverkocht, Coldplay en U2 Tribute en op 16 december een uitverkochte ‘Last Blast’ en dan valt het doek voor de concerten in TriPodia.

Om herinneringen aan ‘betere tijden’ op te halen hieronder nog een mooi overzicht fijne foto’s van Rock4Life in Tripodia door de jaren heen. Gemaakt door vrijwilligers Kattuk.nl, door JLFotografie of destijds ingestuurd door de organisatie…

Nog veel meer foto’s Rock4Life HIER, HIER, HIER, HIER, HIER, HIER en HIER

Nog niet genoeg?
Klik dan HIER voor alle video’s foto’s, persberichten, reviews en interviews ooit op Kattuk.nl verschenen over Rock4Life. Een kleine 50 albums en berichten. Ben je wel ff een dagje zoet mee:)

Waarom stopt Rock4Life eigenlijk met concerten in TriPodia?
Nou niet omdat het zo slecht ging met deze concerten. Integendeel. Het ging altijd onwijs goed. Al vanaf 2011 tot nu. En vaak uitverkocht ook.

De gemeente heeft echter in al haar wijsheid besloten om TriPodia, de enige grote concertzaal die Katwijk rijk is, voor een appel en een ei te willen verkopen aan een kerk. 

Ja. Je hoort het goed. Als alles ‘goed’ gaat mag de Baptistengemeente Katwijk zich vanaf 2018 de trotse eigenaar noemen van het TriPodia. En ja..dan is er natuurlijk geen plek meer voor ‘heidense’ en andere ‘wereldse’ pop- en rockconcerten, die komen er mooi niet in. Dat past niet bij de identiteit van Katwijk deze nieuwe concertzaal kerk.

“Deze nieuwe vorm van gesubsidieerde censuur in TriPodia mogelijk gemaakt door een christelijk college* de gemeente Katwijk draait dus een zeer goedlopende serie rockconcerten voor het goede doel de nek om.” Aldus een toevallige voorbijganger met kennis van zaken.

Maja….dat is ook maar een mening….’andere afwegingen hebben ook een rol gespeeld’…..enne….meeste stemmen gelden toch?

Dus wat jankt ie nou? Daarbij…je mag TriPodia toch nog steeds huren, mits je voldoet aan de voorwaarden van de Baptisten? 

Anyway: ’those were the days’

(*LOL=ook gesubsidieerde censuur)

Door: Offiettan

 

 

 

 

 

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X