Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Throwback Thursday #21 – 15 jaar KattukNL in video

Blog

Throwback Thursday #21 – 15 jaar KattukNL in video

Zaterdag vieren we ons 15-jarig bestaan met een knaller van een feest/reünie (en een beetje receptie) in De Schuit vanaf 16 uur. Daarom blikken we deze Throwback Thursday terug met 15 willekeurige ‘hoogtepunten’ uit ons 15-jarig bestaan. ‘A trip down memory lane’ met 15 video’s uit de oude doos. Met links naar oude berichten, voor zover nog op de site.

Ok, ok, ok…Niet helemaal terug naar 2003, want toen bestond Youtube nog niet eens!! Daar komt nog een Throwback in foto’s voor.

Oh ja….Ben je in het verleden ook bij KattukNL betrokken geweest en heb je de uitnodiging voor het feestje zaterdag gemist meld je dan nog snel aan via arno@kattuk.nl

Hieronder de video’s….

SKA Oud en Nieuw
Vanaf 2003 was Kattuk.nl elk jaar op het feest aanwezig voor het maken van verslag in beeld en tekst. Eerst alleen foto’s, later ook video. Hieronder een vette aftermovie. Nog veel SKA vids meer op ons Youtubekanaal

Kattukse Nuwjaersduik 
De Kattukse Nieuwjaarsduik. in 2005 door een groep vrijwilligers van Kattuk.nl overgenomen van De Schuit en vanaf 2008 doorgegaan als eigen stichting. Nu helaas alweer een tijdje gestopt. Hieronder de aftermovie van de laatste in 2012.

Wij willen wonen!!
Op 22 april 2009 werd door Kattuk.nl een debat georganiseerd over de problemen die Katwijkse jongeren ondervinden bij het zoeken naar een huis in Katwijk. Nuttig en goed gedaan! Minder goed gedaan is dat ondanks alle toezeggingen en het beloofde lokale maatwerk vanuit politiek en woningbouwcoöperaties destijds de wachtlijsten heden alleen maar langer zijn geworden. Tijd voor een nieuwe actie??

204 vierkante meter Plakplezier
Posters plakken. Fijn al die grote plakborden in verkiezingstijd 2010. Daar wisten wij wel raad mee!!

Lancering nieuwe site
2010: Lancering nieuwe site tijdens De Kattukse Nach in een afgeladen tent met een mooi promo

Street Reports
De Kattuk.nl Street Reports deden aardig wat stof opwaaien. Zo ook deze: het is rond, het trilt en je kan het ergens instoppen. Wat is het?

De Haagsche dames van het Street Report Team gingen het vragen in het dorp.

Het Veld van de Verbeelding
Het door Kattuk.nl mede georganiseerde jongerencultuurfestival Het Veld van de Verbeelding in 2011 was AAN!! Street Style, bands, dj’s, graffiti, skaten, dance, kookwedstrijden en nog veel meer. De hele regio deed mee. Check hier het interview met topkok Pierre Wind en hieronder de aftermovie.  Nog veel meer Veld van de Verbeelding van andere jaren HIER

10 jaar Kattuk.nl
2013: Kattuk.nl 10 jaar. Speciaal voor de gelegenheid een gave animatie promofilm gemaakt en een videoverslag van het feest.

Kattuk.nl Testteam
Het Kattuk.nl testteam heeft door de jaren heen aardig wat pizza’s en shoarma’s getest om te bepalen wie de beste bezorgtent van Kattuk was.

Naast de pizza en shoarmatesten mocht ook de test lasergamehal niet ontbreken. we waren zo brutaal om ons zelf uit te nodigen voor dat ie officieel openging en werden met open armen ontvangen

FrizzzXXL Lekker Bezig met Youtubers
Eind 2015 bestond Kattuk.nl 12,5 jaar en dat wilden we vieren met onze doelgroep door een knaller van een feest neer te zetten voor Katwijks tieners. Samen met Scum, SKA en het  Jongerenwerk Welzijnskwartier. De jonge Katwijkse talenten Lekker Bezig, Spek en Stan Frijns en de landelijke bekende Youtubers StukTV, Ponkers, Carlijn en Merle en Stephan van ZU5E zetten de  feesttent op het SKA terrein volledig op zijn kop. Live te volgen via een superstrak geregisseerde youtube-show met alles erop en eraan, met dank aan Jeffrey Schreuder Events. Ruim 300 tieners hadden de avond van hun leven. Helaas staat de concertregistratie niet meer online vanwege auteursrechten muziekgedoe.. Dus hier de promo.. En gelukkig hebben we de foto’s nog;)

Kattuk.nl Jongerendebat
In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen 2018 organiseerden we een groots debat in de Schuit, samen met Sociaal.tv, Jongerenwerk Welzijnskwartier en De Schuit. Volle zaal jongeren, alle partijen vertegenwoordigd en live te volgen op internet. Goede samenwerking, goed inhoudelijk debat. Gaan we zeker vaker doen!!

Moods in the Woods
In 2018 deden we voor het eerst mee met het Festival Moods in the Woods. Superleuk festival waar we graag volgende keer een eigen stage willen hosten. Hieronder de aftermovie.

Stop Motion
Als afsluiter een stop motion gemaakt door de fotogroep van Kattuk.nl met posters van de afgelopen 15 jaar Kattuk.nl. Meer Stop Motions HIER.

Dit was natuurlijk maar een kleine selectie uit de 100-en video’s die we in de loop van de jaren hebben geschoten. Er was geen ruimte meer voor de Festivaltoerbus video’s van o.a. Beeckestijn en meer, concertregistraties van zo’n beetje alle Katwijkse bands en artiesten, Operation Black Mustache, Het Zomercarrousel en verslagen van Frizzz– en andere feesten.

Wil je meer video’s bekijken?

Youtube Kattuk.nl

Youtube Kattuk.tv

Vimeo Kattuk.tv

En de meer recente video’s op onze Facebook

 

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X