Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Throwback Thursday #17 – Reuring aan Zee 2014 @ Paal 14

Blog

Throwback Thursday #17 – Reuring aan Zee 2014 @ Paal 14

Strandtent Paal 14 is al een paar jaar een van de leukste en hipste strandtenten van Katwijk. Zeg meer gerust ‘DE’. Komen er altijd graag en veel en het is dan ook enorm jammer dat de tent drie weken terug volledig is afgebrand. Nog steeds getuigen gezocht btw..

Gelukkig zitten de eigenaren niet bij de pakken neer en zijn er alweer plannen voor een nieuwe tijdelijke tent op dezelfde plek. Grote kans dat we daar van de zomer dus weer lekker op een bankje bij het kampvuur met onze voetjes in het zand een koud glas kunnen heffen. Gelukkig maar..want beter dan dat wordt het niet in Katwijk. Je voelt je toch een beetje op vakantie in je eigen dorrup. 

Naast leuk en hip weten ze ook hoe je een feestje neerzet. Zeg maar gerust FEEST! Hoop herrie, dus niet iedereen altijd even blij mee natuurlijk, gedoe en gaat weleens niet door, maar als het lukt zijn het absolute knallers.

Zo ook Reuring aan Zee in 2014.

Paal14-354x500

Mede dankzij een programma met topDJ’s, een groot podium op het strand bij de waterkant met dik geluid en een topweertje, hadden een paar duizend Katwijkers de weg naar het strand gevonden om even lekker uit hun dak te gaan.

Niet eens zo gek ook, want zo vaak worden er geen vette danceparties georganiseerd in Katwijk en liefhebbers zijn er toch echt meer dan genoeg. 

DIT. FEEST. WAS. AAN.

Check t maar snel op de selectie foto’s hieronder.

Alle foto’s HIER

Geen zin om oude foto’s van jezelf terug te zien?
Laat t ff weten, halen we m er weer uit!

Meer?
Reuring 2013

Reuring Keywest 2014

Meer Reuring op Kattuk.nl

Meer Paal 14 op Kattuk.nl

 

 

 

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X