Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Throwback Thursday #14 – Politieke posters plakken 2010

Blog

Throwback Thursday #14 – Politieke posters plakken 2010

We zijn er even uit geweest, maar hier zijn we weer met een nieuwe Throwback Thursday.

Naast een omvangrijk foto-archief hebben we in de loop der jaren ook aardig wat video geschoten. Zitten ook pareltjes tussen. Zoals de actie: 204 vierkante meter plakplezier uit 2010.

Wat was dat dan?
Nou eh…komt ie!

Op 21 maart 2018 zijn er gemeenteraadsverkiezingen in Katwijk. Zoals altijd gaat Kattuk.nl hier ook deze keer ruime aandacht aan geven door het publiceren van reacties op stellingen, plaatsen van info over politieke partijen en het (mede)organiseren van debatten. Zo organiseren we op donderdagavond 15 maart samen met PolitiKat, de politieke tak van PodKat, een jongerendebat in De Schuit en werken we samen met het jongerenwerk van Welzijnskwartier mee aan een debat van RTVKatwijk.

Terug naar de Throwback Thursday….

Acht jaar geleden, in de aanloop naar de verkiezingen in 2010, waren we ook druk met de politiek. Zo was het ons een doorn in het oog dat de plaatselijke politiek niet eens het respect op kon brengen om elkanders posters met rust te laten. Wildplakken tot en met. De een plakte keihard over de ander heen, waar een dag later weer een ander overheen hing. Zag er werkelijk niet uit, die gigaborden met al die posters schots en scheef.

Frustratie spoot uit de oren omdat we het zelf steeds moesten doen met veel te kleine openbare plakplaatsjes waar je net aan een postzegelformaat op kwijt kon of dikbetaalde posterplekken langs de weg. Geen optie dus.

Prima hoor…dachten we….maarre dan bomben wij die borden toch even helemaal onder met onze eigen nieuwe levensgrote posters. Als mooi statement en reclame voor de club.

Zo gezegd zo gedaan…en de actie 204 vierkante meter plakplezier was geboren.

Check de video en wat foto’s van de actie hierna.nieuwe posters

Oh ja. We hebben weer nieuwe posters (foto hiernaast), dus kunnen niet wacht tot de borden er weer staan;)

Hieronder de video. Na de video nog wat foto’s van de actie…

 

Geschreven door:   Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X