Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Theatervoorstelling: ‘De Grote Sprong’ in Katwijk

Blog

Theatervoorstelling: ‘De Grote Sprong’ in Katwijk

20 oktober vanaf 19:30 uur @ TriPodia

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Katwijk organiseert op 20 oktober a.s. een hilarische theatervoorstelling voor ouders en hun kinderen over de overgang naar de brugklas.

‘Ineens fietst je kind kilometers alleen naar school. Het is niet ‘cool’ om je eigen boterhammen mee naar school te nemen. Iedereen heeft een nieuwe telefoon en je kind wil zich net zo kleden als de rest’. Als een kind naar de middelbare school gaat, verandert er veel voor het kind maar ook voor de ouder. Goed contact met het kind is belangrijk, maar waar, wanneer en hoe? Hierover gaat deze voorstelling.

Tijdens deze spoedcursus spelen de acteurs en ervaren gespreksleiders van Theatergroep PlayBack verschillende situaties. Op een scherpzinnige manier en met veel humor laten ze zien wat er allemaal gebeurt als je naar de middelbare school gaat. De Grote Sprong geeft moed en kracht voor de oversteek naar de brugklas.

De theatervoorstelling ‘De Grote Sprong’ is voor alle ouders én kinderen van groep 7 & 8 en uit de brugklas. Het vindt plaats op woensdag 20 oktober 2021 van 19.30 – 21.00 uur in Tripodia, Hoornesplein 155, Katwijk. Toegang is gratis.

Aanmelden kan via www.cjgcursus.nl.

 

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X