Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /The Factory: Jongeren nemen een kijkje in de Soefitempel

Blog

The Factory: Jongeren nemen een kijkje in de Soefitempel

Jongeren vanuit het jongerenwerk van Factor Welzijn hebben afgelopen vrijdagmiddag een rondleiding en voorlichting gehad over het Soefisme.

De jongeren Robbin, Ruben, Joey, Celine, Dana, Jari, stagiaire Kayleigh en jongerenwerker John Knetsch kregen de gelegenheid om een kijkje te nemen in de Soefitempel in de Zuidduinen van Katwijk. Daar werd ze verteld dat de essentie van het Soefisme eenheid, harmonie, liefde en schoonheid is. Waarbij de boodschap van het Soefisme zich niet beperkt tot één religie maar alle wereldreligies omvat.

Na alle uitleg en de ontdekking van de Soefitempel was het tijd om even af te koelen en een ijsje te halen. De jongeren vonden het een leerzame en boeiende middag waarbij de kern van het Soefisme ze duidelijk is geworden.

Meer informatie over de Soefitempel is te vinden op: www.soefitempel.nl.

Meer informatie over The Factory is te verkrijgen via John Knetsch (06- 13423863) of via www.kattuk.nl (klik op The Factory). Hier staan ook de openingstijden en een overzicht van de leuke activiteiten voor jongeren van 12-16 jaar bij de diverse Factory-locaties.

Geschreven door: Welzijnskwartier

Geen reacties

Laat een reactie achter

X