Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Talentcoaching hangt de vlag uit!

Blog

Talentcoaching hangt de vlag uit!

Een bijzonder moment voor zes deelnemers van Talentcoaching Welzijnskwartier en het Andreas college Rijnmond. Op donderdag 6 juli mochten de afgestudeerde jongeren onder toeziend oog van trotse ouders, broers, zussen, opa’s en oma’s op Huize Callao hun officiële MBO-1 diploma in ontvangst nemen.

Betrokkenen van het Andreas college Rijnmond, praktijkonderwijs Limes en wethouder van Helden waren in getalen aanwezig om de jongeren te feliciteren.

De samenwerking tussen Talentcoaching Welzijnskwartier en Andreas college Rijnmond is op zichzelf uniek te noemen. Jongeren die door uiteenlopende redenen dreigen uit te vallen of uitgevallen zijn op het reguliere onderwijs en tussen ‘wal en schip’ terecht zijn gekomen, krijgen op deze manier de kans om via stage, onderwijs en sport alsnog een diploma halen. Daarbij krijgen ze door individuele coaching tools mee om te voorkomen dat ze in de toekomst tegen dezelfde problemen aanlopen of deze problemen zelf weten op te lossen.

Niet alleen maken ze kans op een diploma, het zorgt er ook voor dat de jongeren geen vertraging op lopen en weer aan kunnen sluiten bij hun jaargenoten.

De vlag gaat uit!

Persbericht Welzijnskwartierfoto diplomering

 

Geschreven door:Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X