Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /’t Jok stopt ermee

Blog

’t Jok stopt ermee

Afscheidavond bestuur en medewerkers ’t Jok

Vrijdag 11 december, vanaf 2100 uur is het een treurige avond voor de huidige bestuursleden en medewerkers van Jongerencentrum ’t Jok. Deze avond zal een afscheidsavondje worden voor al deze mensen. Zij zullen per 1 januari stoppen in hun huidige functies en dan zal er een tijdperk stoppen voor een zeer bekend jongerencentrum in Katwijk.

Deze avond is dus iedereen uitgenodigd, vanaf 16 jaar, die hun jeugdige jaren in ’t Jok hebben doorgebracht en nog een maal oude herinneringen met vrienden op willen halen. Mensen of organisaties die enerzijds of anderzijds met ’t Jok in aanraking zijn geweest en die nogmaals een keer willen langskomen zijn uiteraard van harte welkom.

Wij hopen op een grote opkomst dus neem al je vrienden en bekenden mee uit jouw tijd! Dat zullen wij enorm waarderen.

 

 

Ben je buitenhangen ook een beetje zat aan het worden of wil je gewoon een leuke plek hebben om naartoe te gaan? Als je tussen de 12 en de 16 jaar oud bent, dan kan je iedere woensdag en zaterdag naar de tienersoos van ’t Jok komen. Altijd de allernieuwste hits uit de Top-40 die uit de boxen komen, 1x in de maand een thema-avond of andere activiteiten. Dus er is altijd wel wat te beleven. Neem gezellig al je vrienden en vriendinnen mee, daar is plek zat voor en hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Woensdag:
– geopend van 19.30 uur tot 21.30 uur
– gratis entree

Zaterdag:
– geopend van 19.30 uur tot 22.30 uur
– entree € 0.50 (tenzij anders aangegeven is)
– deur sluit om 21.00 uur

Je mag altijd een keer binnen komen kijken. Vind je het leuk en wil je de volgende keer weer komen, dan moet je een pasje laten maken.
Om een pasje te laten maken heb je het volgende nodig:
– een pasfoto
– geldig legitimatiebewijs
– € 2.50

Het pasje blijft de hele tijd dat je op de tienersoos komt geldig.

Houd de agenda op deze site www.tjok.nl de gaten voor de aankomende activiteiten, nieuwtjes, huisregels, enz, enz.

RK Jongerencentrum ’t Jok
Kerkstraat 68c
2223 AJ Katwijk
Tel: 071-4033449
E-mail: info@tjok.nl

Meer info?
www.tjok.nl

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X