Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /’t Jok: het roer gaat om!

Blog

’t Jok: het roer gaat om!

Persbericht t Jok

’t Jok is nieuw, stoer en super cool! Dat vinden wij natuurlijk. Maar is dat wel zo? Op alle scholen en andere plaatsen in het dorp, zijn flyers verspreid met deze vraag. Is jongerenwerk nog wel cool? Die vraag heeft het nieuwe bestuur van ’t Jok zichzelf ook gesteld. En de conclusie is dat alleen de jongeren zelf daar antwoord op kunnen geven. Daarom is een flyer verspreid met de oproep een enquete in te vullen op www.jctjok.nl. Door de enquete in te vullen kan ’t Jok weer een plek worden waar jongeren weer echt dingen kunnen doen die ze cool vinden. Onder degene die de enquete invullen worden een aantal introductieduiken in Aquamar verloot.

’t JOK gaat opnieuw starten daardoor is een vernieuwende blik op jongerenwerk en een andere invulling daarvan mogelijk. Waarom ’t JOK weer opstarten? Er wordt gezegd dat jongeren een (te) druk leven hebben met school, de sportvereniging etc. en ook het feit dat jongeren elkaar steeds vaker ontmoeten via het internet en de telefoon, maakt een plek om leeftijdsgenoten te ontmoeten overbodig. Maar is dat wel zo?

Het is ongetwijfeld waar dat de interesses van jongeren veranderen. Maar het bestuur van ’t JOK is ervan overtuigd dat de behoefte aan een gezellig onderkomen, waar samen met leeftijdsgenoten de vrije tijd kan worden doorgebracht nog steeds aanwezig is.

De jongeren kunnen zelf het beste aangeven waar behoefte aan is. Het is vervolgens aan ’t Jok om dit te realiseren. Wat het bestuur betreft zijn openingstijden, programmering, leeftijdsgroepen, inrichting en alles wat daarmee samenhangt bespreekbaar. Dus hopen we op veel reacties, zodat ’t Jok weer open kan, als centrum voor en door jongeren. Wie zijn of haar handen uit de mouwen wil steken in ’t Jok kan zich ook melden via de site.

’t Jok: discover it, enjoy it…

Geschreven door:Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Comments: 2

  • dwaze strandjutter

    Beantwoorden 10/01/201120:33

    misschien dat er na enige feedback wel een jongerencentrum vol zit

  • Jordy

    Beantwoorden 11/01/201114:46

    Op het moment dat je jezelf stoer en supercool begint te noemen, gaat er al wat mis..

Laat een reactie achter

X