Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /’t Heen als nieuwe locatie voor RTV Katwijk

Blog

’t Heen als nieuwe locatie voor RTV Katwijk

UPDATE: Het is niet de bedoeling om de voormalige drukkerij van Verhagen te kopen (zoals in persbericht staat) maar te huren.  

Mogelijkheden gezamenlijk gebruik

Het huidige pand van RTV Katwijk aan de Rahussentraat is te klein en voldoet niet meer aan de wensen en eisen. Bovendien moet RTV dit pand halverwege 2019 verlaten. In de zoektocht naar een geschikte locatie zijn de afgelopen jaren al verschillende panden bekeken. Uit het vervolgonderzoek blijkt dat de voormalige drukkerij van Verhagen het beste voldoet aan de belangrijkste uitgangspunten: een pand dat op korte termijn beschikbaar is, het investeringsbedrag om het pand aan te kopen en verbouwen past binnen het budget en het gebouw is volgens het programma van eisen aan te passen. Het college gaat de raad voorstellen in te stemmen met de herhuisvesting van RTV Katwijk op ‘t Heen.

Rondom de aankomende gemeenteraadsverkiezingen zijn RTV Katwijk en Uitgeverij Verhagen een samenwerking gestart door de bundeling van diverse media- disciplines: print (kranten), radio en televisie, internet(websites), vlogs, facebook en twitter. Met de Bollenstreek Omroep en Omroep West zijn ook de eerste stappen op het gebied van samenwerking gezet.

Wethouder Jacco Knape: “Een bijkomend voordeel is dat de voormalige drukkerij nog beter geschikt is om samen te werken met de huidige en toekomstige partners”. Dit sluit aan bij de door de raad gewenste samenwerking tussen partijen in het medialandschap en de koers van het Commissariaat voor de Media, gericht op streekvorming voor de lokale omroep.

Persbericht Gemeente Katwijk

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X