Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Stunten met The Big Air Bag op het Street Style Event

Blog

Stunten met The Big Air Bag op het Street Style Event

Big Airr BagOp zaterdag 20 juli van 12.30-18.30 uur organiseert Factor Welzijn het jaarlijkse Street Style Event op het Skatepark aan de Noordduinseweg in Katwijk. Een grootschalig evenement met wedstrijden, workshops, demo’s en nog veel meer.

Het is alweer de vijfde editie van het Street Style Event en ondertussen heeft het evenement niet alleen regionaal maar ook landelijk behoorlijk wat aanzien verkregen. Dit alles dankzij de fantastische locatie, de strakke organisatie en natuurlijk de inzet van alle betrokken vrijwilligers.

Diverse straatsubculturen staan centraal op deze dag. Skaten, Freerunning, Graffiti, Breakdance, BMX, Pannavoetbal, alles komt aan bod. Het Street Style Event geeft jongeren de kans om te laten zien wat ze allemaal in hun mars hebben en het geeft ze de kans om zich verder te ontwikkelen in hun Streetstyle. Zo worden door nationaal en internationaal bekende professionals demonstraties en workshops gegeven in vrijwel alle genoemde onderdelen. Ook wordt het Open (Inline)Skatekampioenschap van Katwijk gehouden tijdens het evenement.

Big Air Bag
Net als vorig jaar staat The Big Air Bag ook weer op het terrein.  Een gigantisch luchtkussen van 10 bij 10 meter en twee meter hoog  met een springschans ervoor waar BMX-ers, inliners en skaters hun stunts kunnen oefenen en weer veilig kunnen landen. De hele dag door zullen lokale inline-skaters en professionals hier laten zien welke tricks en jumps ze in huis hebben. Kattuk.nl is hier ook bij om alles te filmen, onder meer met een GoPro Helmetcam, om een vette skatefilm te maken.

En nog veel meer…
Voorgaande is slechts een kleine greep uit het programma. De gehele dag is er van alles te zien en vooral te doen. Er zijn graffiti- en freerunningworkshops, optredens van breakdancers, pannawedstrijden, vette demonstraties, foto- en videoworkshops, er worden 100% Friss cocktails gemaakt door de tieners van The Factory en nog veel meer…..

Meedoen?
Wil je meedoen met de wedstrijden? Geef je dan op via marco@factorw.nl of op de dag zelf. Wil je meedoen aan een workshop? Meld je dan op de dag zelf bij de workshop. Deelname aan wedstrijden en workshops is gratis.

Veld van de Verbeelding
Het Street Style Event is onderdeel van het culturele festival Het Veld van de Verbeelding dat loopt van 19 t/m 24 juli. De organisatie van dit festival is in handen van Factor Welzijn. Het volledige programma van het Veld van de Verbeelding is te vinden op www.factorw.nl

 

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X