Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Strijd Oranjebrink bij Raad van State

Blog

Strijd Oranjebrink bij Raad van State

De juridische strijd om de feesttent van de Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn in de nieuwbouwwijk Zanderij krijgt een vervolg. Een bewoner spant een rechtszaak aan bij de Raad van State.

De Katwijker, die anoniem wenst te blijven, vindt de herrie van de Oranjebrink ‘buiten alle proporties’ en wil voorkomen dat tent ooit nog een keer wordt opgezet. De man stapte eerder naar de Onafhankelijke Adviescommissie voor bezwaarschriften. De inzet daarbij was de vraag of de feesttent een onderdeel van de traditionele volksfeesten in het Rijndorp vormt.

De bezwaarschriftencommissie plaatste kanttekeningen, maar burgemeester Jos Wienen verleende niettemin een vergunning. De Katwijker is ziedend om dat besluit. ,,De klachten van bewoners worden terzijde geschoven. Dit geeft mij een gevoel van onrecht.”

Bron: Leidsch Dagblad

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Comments: 4

 • BachW

  Beantwoorden 01/12/201020:41

  Laat de beste man verhuizen naar Siberie! Mijn opa en oma hebben al sinds ik me kan herinneren de botsauto’s voor de deur. En dat vonden ze gezellig!

  Maarja er staat een mooie feesttent op het vliegkamp… Pendelbusjes??? 😉

  • Skidz

   Beantwoorden 02/12/201008:39

   Het is hier al Siberie 😉 Je moet toegeven dat die kweelherrie in de tent best hard staat, in Schutterswei liggen m’n kinderen ondanks dubbel glas gewoon wakker van de herrie… En das ruim 600 meter hemelsbreed…

   • BachW

    Beantwoorden 02/12/201009:00

    Daarom vind ik mijn 2de oplossing zo gek nog niet… 😉

 • ThomW

  Beantwoorden 02/12/201014:06

  HA!
  Doet me een beetje denken aan het volgende:
  https://www.youtube.com/watch?v=mTVPhZmoSNg

  De meeste mensen doen niet moeilijk. (volgens mij niemand) en 1 iemand heeft niet het vermogen om in te schikken.

  Ik zou zeggen, als je toch wakker ligt: haal een biertje en je zult zien dat het gezellig is:).

  Skidz: afgelopen jaar is er heel erg strak gecontroleerd op het aantal te produceren decibellen. ’t was dusdanig zacht zodat iederen (zeker achterin) op een gewoon niveau met elkaar kon praten.

  Ik merk niets van de tent (woon ook in het prachtige Schutterswei) maar, dat kan natuurlijk ook komen doordat ik er geen erg in heb, en in de feestweek niet voor het sluiten van de tent op bed lig :).

  WAAR IK WEL LAST VAN HEB! DAT IS DAT IS DAT IS DAT ONEINDIGE VERVELENDE ORANJEROCK! DEHELEDAGDOOR HERRIE VAN HIER TOT TOKIO! MANMANMAN! (geintje…)

  Oplossing: Pendelen naar het vliegkamp! Zanderij wordt in de loop der jaren toch volgebouwd!

  Feestweek Katwijk binnen: +1

Laat een reactie achter

X