Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Street4You! Straatspeeldag in de Zanderij

Blog

Street4You! Straatspeeldag in de Zanderij

 Vanuit het Welzijnskwartier wordt er wederom een Street4You! straatspeeldag georganiseerd voor kinderen en jongeren van 6 tot en met 18 jaar. Op woensdag 20 mei zal dit spektakel plaatsvinden op de Salomonszegel in de Zanderij. Vanaf 13:00 uur start het programma en het gaat door tot ongeveer 16.00 uur. Bij slecht weer gaat het niet door.

Dit jaar gaan we beginnen met breakdance workshop! Ook kan je je creativiteit laten zien bij een graffitiworkshop en meedoen met een spannend voetbaltoernooi of skatewedstrijd, waar je leuke prijzen mee kan winnen. Verder kan je je laten schminken, zodat je er de hele dag verder kleurrijk uitziet. Uiteraard wordt er ook gezorgd voor gezonde broodjes en kan je zelfs een lekkere smoothie krijgen.

Het kost je helemaal niets. Je kunt dus leuke dingen doen en prijzen winnen door alleen maar te komen met je vrolijke humeur. Je hoeft je nergens aan te melden, maar we verzoeken je wel om op tijd te komen. We hopen dat je erbij bent om een leuke dag te beleven!

Over Street4You!
Het stimuleren van gezonde voeding, voldoende beweging, culturele vrijetijdsbesteding en vrijwilligerswerk onder kinderen en jongeren alsmede het bevorderen van de leefbaarheid in de wijken zijn zaken waar Welzijnskwartier zich al jaren voor inzet. Daarom hebben de jongerenwerkers, wijk- en buurtwerkers en de sport- en cultuurmedewerkers van Welzijnskwartier de handen ineen geslagen om een mooi programma van culturele- en sportieve activiteiten neer te zetten.

Meer informatie over Street4You!, het jongerenwerk, het wijk- en buurtwerk en de combinatiefunctionarissen Sport en Cultuur van Welzijnskwartier is te vinden op www.welzijnskwartier.nl

Geschreven door:   Welzijnskwartier

Geen reacties

Laat een reactie achter

X