Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Street Style op eigen kracht

Blog

Street Style op eigen kracht

Een groep actieve en ondernemende skaters uit Katwijk organiseert het Street Style Event 2015. Het initiatief ligt dit jaar bij de doelgroep zelf en Welzijnskwartier ondersteunt hen waar nodig.

Het was even spannend en het leek erop dat het gedaan was met dit superleuke “anders dan andere” evenement! Na opdroging van de put, lag de bal bij de jongeren zelf. Een enthousiaste groep skaters is opgestaan en heeft de schouders eronder gezet. Street Style gaat terug naar hoe het ooit begonnen is en dankzij de inzet van vier Katwijkse supertalenten is het evenement nieuw leven ingeblazen. Zij organiseren het door gebruik te maken van hun eigen netwerk van vrienden, sponsors en landelijk bekende riders met ondersteuning door Welzijnskwartier. Een heuse prestatie van inzet, meedoen en betrokkenheid. Van, voor en door skaters.

Op zaterdag 12 september om 12:30 uur gaat dit rollende spektakel van start op de skatebaan aan de Noordduinseweg naast Scum.

Het wedstrijdprogramma is als volgt:
12:30 Skateboard
14:00 Inline skate
15:30 Bmx
16:30 Prijsuitreiking

In tegenstelling tot de voorgaande jaren worden de wedstrijden uit de verschillende categorieën niet meer door elkaar gereden. Per categorie wordt de finale gelijk na de voorrondes gereden. Zo hoeven de deelnemers niet lang te wachten en blijven de spieren warm. Aanmelden om mee te doen kan op de dag zelf. Deelnemers worden geacht een half uur voor de start van hun onderdeel aanwezig te zijn.

Het jongerenwerk van Welzijnskwartier is trots op de inzet van deze enthousiaste en actieve skaters en wenst ze veel succes bij de uitvoering van het Street Style Event. Meer informatie over dit evenement is te vinden op Facebook en de jongerenwebsite Kattuk.nl.

 

Geschreven door:   Welzijnskwartier

Geen reacties

Laat een reactie achter

X