Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Welzijnskwartier /Street Art Workshop

Blog

Street Art Workshop

Woensdag 11 en 18 mei @ De Burgt. Voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.

In deze workshop leer je hoe je door middel van stencils een street art kunstwerk kunt maken. We snijden vormen en lijnen met een mesje uit papier. Dan gaan we met echte spuitbussen de tekeningen ergens op spuiten.

Street Art is een manier om je stem te laten horen. De meeste street art kunstenaars gebruiken muren en hun werk om hun mening uit te beelden. Soms zijn ze het ergens niet mee eens, of willen ze dat er iets verandert.

Wat zou jij willen zeggen met jouw werk?

De workshop bestaat uit twee lessen van 2 uur.
Op woensdag 11 en 18 mei vinden deze plaats in de Petronella zaal in de Burgt (begane grond) in Rijnsburg. Tijd: 14:00-16:00 uur.
Kosten voor de workshop p.p.: €5,- (deze bestaat uit twee lessen)

Klik HIER om in te schrijven op DoemeeinKatwijk.nl

Wie zijn wij?

Wij zijn Melanie Corijn en Diana van der Voort. Wij studeren af voor de opleiding Docent beeldende kunst en vormgeving op de Willem de Kooning academie in Rotterdam.
Diana is daarnaast street art kunstenares, met haar karakter DoodKonijn is ze regelmatig op Rotterdamse muren te vinden.

Melanie komt uit Rijnsburg en is gefascineerd door alles wat met kleur en textiel te maken heeft. We geven lessen in beeldende vorming en stimuleren kinderen en jongeren hun verbeeldingskracht te gebruiken.

Meer info over de workshop: melaniecorijn@hotmail.com

Geschreven door: Welzijnskwartier

Geen reacties

Laat een reactie achter

X