Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Street 4 You komt naar je toe!

Blog

Street 4 You komt naar je toe!

Op woensdag 15 mei a.s. vindt op de skatebaan aan de Koningin Juliana-laan in Rijnsburg het jaarlijks terugkerende evenement Street 4 You plaats.

Gedurende de dag zullen er tal van leuke activiteiten zijn en kunt u kennis maken met de verenigingen en organisaties die actief zijn in de buurt. Deze dag is voor alle buurtbewoners en verenigingen uit Rijnsburg. Street 4 You begint om 13:00 uur en gaat door tot 16:00 uur.

Street4You is een wijkgerichte activiteit waarbij iedereen kan kennismaken met de organisaties en vrijwilligers die in Rijnsburg actief zijn. Bewegen en gezonde voeding lopen als een rode draad door de dag. Zo zullen er verschillende sportactiviteiten worden aangeboden en gezonde hapjes gemaakt worden. Ook voor de creatieve mens is er voldoende te doen. Doe mee met een workshop Green Screen of ervaar hoe het voelt om een muzikant te zijn bij een drumfanfare.
Verenigingen krijgen op deze dag ook de kans om zich te laten zien. Zo zal turn- en jazzdance vereniging DWS een workshop geven en een uitvoering doen net zoals De Jong Flora band. Aan de jongste bezoekers van Street 4 You is ook gedacht. Zij kunnen zich uitleven in het springkasteel en creatief bezig zijn bij de knutselactiviteiten van Dorpshuis Rijnsburg. In het meetingpoint kunt u onder het genot van een hapje en een drankje kennis ma-ken met de verschillende organisaties die in Rijnsburg actief zijn. Meedoen aan de activiteiten op deze dag is volledig gratis.

Dit jaar is er een extra feestelijk versie van Street 4 You omdat er een gloednieuw sporttoestel en jeu de boules baan worden geopend. Dit zal gebeuren om 14:00 en daarna zal er een uitleg over het toestel plaatsvinden door niemand minder dan Nils Monster. Hij is een ervaren parcours atleet en hij heeft samen met het jongerenwerk en sportmedewerkers van Welzijnskwartier, buurtbewoners en gemeente meegedacht over hoe dit toestel eruit zou moeten komen te zien. Het eindresultaat van deze samenwerking is een prachtig toestel geworden waar we trots op mogen zijn.

Street 4 You Rijnsburg wordt georganiseerd door Welzijnskwartier in samenwerking met de buurtpreventie Frederiksoord. Check voor meer informatie over Street 4 You de website van Welzijnskwartier www.welzijnskwartier.nl

Geschreven door:   Welzijnskwartier

Geen reacties

Laat een reactie achter

X