Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Stoptober voor de 10e keer in Nederland georganiseerd

Blog

Stoptober voor de 10e keer in Nederland georganiseerd

In oktober start de 10e editie van Stoptober. De grote actie waarin we Nederlanders oproepen om vanaf 1 oktober 28 dagen te stoppen met roken. We hopen dit jaar op de 500.000e deelnemer!

Samen stoppen werkt

Met de positieve aanpak, ondersteuning per app, magazine, podcast, stoptober.tv, de Stop Show en een grote online community, stoppen mensen door het hele land vanaf 1 oktober samen 28 dagen met roken. Op deze manier houden stoppers het beter en langer vol. Ook nu weer geven bekende Nederlanders het goede voorbeeld. Dit jaar zijn dat mediapersoonlijkheid Maxime Meiland, schrijver Herman Brusselmans en voormalig First Dates-maître Sergio Vyent.

Stoptober camper

Hecht GGD Hollands Midden steunt deze campagne en werkt hierin samen met gemeenten om zo ook lokaal aandacht te geven aan deze actie. Zo is de Stoptober camper op 24 september aanwezig bij de ontnuchteringstocht in Kaag en Braasem en op 29 september op de markt in Voorschoten. De Stoptober camper informeert inwoners over de beste manieren om te stoppen met roken.

Stop Show

Op zaterdag 30 september vindt Stop Show in het Olympisch Stadion in Amsterdam plaats. De Stop Show is een mix van informatie over het stoppen met roken afgewisseld met entertainment. Zo treden Gerard Joling en oud-ambassadeur Eva Simons op en zal een team van specialisten praktische tips en tricks geven. Aan het eind van de show zal door alle deelnemers – samen met de bekende ambassadeurs van dit jaar – gezamenlijk de laatste sigaret worden uitgedrukt. Tickets voor deze show zijn te koop op www.stoptober.nl.

Fotografie: Stoptober

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X