Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Sport /Stichting Sportpromotie Katwijk biedt AED cursus aan 

Blog

Stichting Sportpromotie Katwijk biedt AED cursus aan 

Vanaf voorjaar 2020 is het vanwege Covid-19 niet meer gelukt de (herhalings)cursus ‘reanimeren en bedienen AED’ te organiseren. Vanaf nu is het weer mogelijk deze cursus te organiseren.  

Het betreft een cursus voor alle Katwijkse sportverenigingen en sportinstellingen. De cursus werd afgelopen jaren steeds door (meer dan) 200 sportvrijwilligers gevolgd. Door ondersteuning middels de cursus hebben tal van Katwijkse sportverenigingen en instellingen en hun vrijwilligers in de afgelopen jaren levensreddend kunnen optreden.

Gezien de aanhoudend positieve reacties van de sportverenigingen en vrijwilligers heeft het bestuur van Stichting Sportpromotie Katwijk (SSK) besloten om de (herhalings)cursus opnieuw kosteloos aan te bieden aan maximaal 200 Katwijkse sportvrijwilligers.

Per vereniging kunnen maximaal 12 sportvrijwilligers worden aangemeld. De cursus kan worden gevolgd door vrijwilligers die nog niet eerder een dergelijke cursus hebben gevolgd en door vrijwilligers die ‘op herhaling’ gaan.

Ook deze keer wordt de cursus verzorgd door Hulsbosch & Broekhoff. Zij hebben ervaring in het geven van opleidingen in acute medische hulpverlening en zijn vertrouwd met tal van sportverenigingen in Katwijk.

De cursus wordt gegeven op de accommodaties / in de clubgebouwen van Katwijkse sportverenigingen. De desbetreffende sportvereniging treedt hierbij op als gastheer voor een groep van ongeveer 12 cursisten.

Aanmelding

Alle sportverenigingen / instellingen in Katwijk worden uitgenodigd om vrijwilligers aan te melden die de gratis Reanimatie / AED (herhalings)cursus willen volgen. Daartoe kan men zich inschrijven via de website www.hulsboschenbroekhoff.nl.

De Katwijkse sportverenigingen / instellingen hebben hierover – via email – een berichtgeving ontvangen. De aanmelding is vanaf heden mogelijk.

De 17 cursusavonden worden vanaf half februari as. ingepland.

Meer informatie kunt u verkrijgen bij SSK / Hulsbosch & Broekhoff (H&B).
– Dick van der Bent (SSK) : email – dm.vanderbent@ziggo.nl
– Menno Broekhoff (H&B) : email – menno.broekhoff@planet.nl
– Rob Hulsbosch (H&B) : email – rob@hulsboschenbroekhoff.nl

 

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X