Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Religie /Stichting Oekroe: Draag jouw geloof in daden uit!

Blog

Stichting Oekroe: Draag jouw geloof in daden uit!

Kamp Oekraïne informatieavond maandagavond 23 november om 20.00 uur

Ben jij 17 jaar of ouder, dan daag ik jou uit om in 2021 iets heel anders te doen. Alleen als “corona” dat natuurlijk toelaat! Als je een beetje sportief bent, doorzettingsvermogen hebt en kennis wilt maken met een bijzonder land. Ga dan van 2 t/m 17 augustus mee met de 18e editie van Kamp Oekraïne door Stichting Oekroe in Rijnsburg.

Kamp Oekraïne
We gaan kansarme kinderen (van 7 tot 15 jaar) een heerlijke vakantie geven! In de kampen willen we de kinderen, die vaak in bizarre omstandigheden leven, een zorgeloze tijd bieden met leuke  kampspelen, goed voedsel en natuurlijk verhalen uit de Bijbel. Dat is onze Drive! Zo kun je samen met jongeren, en wat ouderen, van verschillende kerkelijke achtergronden je geloof in daden uitdragen

De kamplocaties zijn overigens ruim 1.400 km verwijderd van onrustig gebied, we zitten dichtbij de Hongaarse grens in de Karpaten.

Handen Wapperen
Werk je/u liever met de handen, ga dan mee met Handen Wapperen 2021 van Stichting Oekroe. Dit zal plaatsvinden in de 2e helft van mei, exacte data wordt nog bepaald. Tijdens deze, al weer 14e editie, van Handen Wapperen knappen we samen met Oekraïners een noodzakelijk gebouwtje voor kinderopvang op.

Ruim 160 mensen van jong tot oud uit Katwijk e.o. gingen jou/u al voor al voor! De minimum leeftijd is in principe 17 jaar, er geldt geen bovengrens.

De taal is geen probleem er zijn tijdens de projecten goede tolken aanwezig.

Informatieavond
Maandagavond 23 november om 20.00 uur houden we in De Voorhof, Vliet NZ 36 Rijnsburg de informatieavond voor Kamp Oekraïne en Handen Wapperen. Er zijn 2 mogelijkheden om deze avond bij te wonen: je komt fysiek naar De Voorhof of je neemt digitaal deel aan de informatieavond. Aanmelden voor deze avond is verplicht i.v.m. corona. Dit doe je door je aan te melden via info@oekroe.nl, geef in de mail aan hoe je deel wilt nemen aan de informatieavond.

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de site: www.oekroe.nl en op Facebook.

Of bel naar: 071-4022787  / 06-53714712

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X