Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Startup: Podcastvoorbedrijven.nl

Blog

Startup: Podcastvoorbedrijven.nl

Leuk dit! Een mail van oude vrienden van Kattuk.nl Dennis (o.a. zanger Aurora Project & volkszanger Dennie Diablo) en Peter (o.a. Falling Leo en toetsenist bij Downriver Dead Men Go) die samen een nieuwe uitdaging aan zijn gegaan.

Benieuwd?

Lees snel verder wat Peter en Dennis (foto) gaan doen!

PodcastvoorBedrijven.nl

Peter en ik hebben allebei in verschillende bands gespeeld. We zijn begonnen met Divided Dawn, en op dit moment speelt Peter toetsen bij Downriver Dead Men Go en Roskop, en ikzelf zing bij The Aurora Project.

Deze zomer hebben we samen besloten om iets nieuws te beginnen. Eerst dachten we eraan om muziek te maken voor games en films, maar al snel beseften we dat dit een enorm competitief gebied is. Toen kwamen we op een ander idee: bedrijven helpen om hun eigen podcast te maken, en zo werd Podcastvoorbedrijven.nl geboren.

Wat ons onderscheidt, is dat we onze klanten op alle fronten bijstaan. We geven advies over de beste apparatuur, helpen met muziekcompositie, voice-over opnames en het ontwerp van artwork. Nadat onze klanten hun podcast hebben opgenomen, sturen ze deze naar ons, en wij doen de rest. We monteren, produceren en publiceren de podcast, zodat onze klanten zich kunnen richten op hun boodschap.

De wereld van audio en video wordt steeds belangrijker om met je publiek te communiceren, en we denken dat we een unieke, toegankelijke manier hebben gevonden om bedrijven te helpen hiermee te starten.

We zijn ontzettend blij dat we deze stap hebben gezet. Het is spannend, maar we zijn ervan overtuigd dat we het samen kunnen waarmaken, net zoals we dat deden toen we muziek maakten met onze eigen band. 🎵

Namens Kattuk.nl veel succes met jullie nieuwe onderneming en we komen elkaar vast wel weer tegen tijdens een van jullie concerten.

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X