Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Bestuur Politiek /Sportloket in Gemeente Katwijk is online

Blog

Sportloket in Gemeente Katwijk is online

Sporten en bewegen is belangrijk. Het aanbod in de gemeente Katwijk is groot. Om een goed overzicht te hebben is er op de website een sportloket gemaakt. Dé plek met alle informatie. Voor inwoners die op zoek zijn naar sportmogelijkheden en voor verenigingen die opzoek zijn naar ondersteuning.

“De sport in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg speelt een belangrijke rol in het levendig en gezond houden van onze gemeente. Inwoners moeten dan wel geholpen worden om te weten wat er allemaal aangeboden wordt. Daarom is het sportloket een lang gekoesterde wens ‘, geeft wethouder Sonny Spek aan. “Er is veel informatie online beschikbaar. Het sportloket is een centraal punt voor inwoners en verenigingen om de juiste informatie te vinden. Van aangepast sporten tot spelen en bewegen in openbare ruimte en van een veilige en gezonde sportomgeving tot wetten en regels.”

Het sportloket van de gemeente is te vinden via www.katwijk.nl/sportloket. Na de ingebruikname vult de gemeente de website aan wanneer het nodig is. Hiervoor ontvangt de gemeente graag feedback. Zo richten we het sportloket beter in om makkelijk informatie uit te wisselen.

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X