Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Sportgala Katwijk 2015: verslag en foto’s

Blog

Sportgala Katwijk 2015: verslag en foto’s

Afgelopen zaterdagavond is Kattuk.nl redacteur Arjan Jonker op bezoek geweest bij het Sportgala Katwijk 2015 in Sporthal Cleijn Duin om daar foto’s te maken. Een van de genomineerden was Kattuk.nl vrijwilligster Esmee Messemaker (zie foto), genomineerd in de categorie ‘Sportbelofte van het Jaar’. Esmee is al jaren met succes actief als shorttrackster (schaatsen) en is onlangs nog derde geworden tijdens het Nederlands Kampioenschap voor B-junioren. Ook heeft ze een finaleplaats gehaald bij het Europa Cup voor B-junioren. Reden genoeg om even te gaan kijken. 

Helaas heeft ze niet gewonnen, maar is basketbalster Fleur Kuijt er met de prijs ‘Sportbelofte van 2015’ vandoor gegaan. Desondanks zijn we bij Kattuk.nl heel trots dat ze zover is gekomen.

Hierna de foto’s van Arjan en de verslagen vanuit de organisatie…..

Klik HIER voor de foto’s

Alles over Katwijk: Winnaars Sportverkiezing gehuldigd 

SSO Katwijk feliciteert de sport(st)ers en complimenteert Sportverkiezing & SportGala Katwijk 2015 

Zaterdag 19 december j.l. is door de ‘Sportverkiezing & SportGala Katwijk 2015’ gehouden in sporthal Cleijn Duin. Een initiatief dat enige tijd geleden door de Stichting Sport Ondernemers Fonds Katwijk (SSO Katwijk) aan de meer dan 70 Katwijkse sportverenigingen en instellingen is gecommuniceerd middels het houden van een enquete.

Dit voorjaar is het initiatief door de gemeente Katwijk – in de persoon van wethouder Van Duijn – ondersteund, gevolgd door het samenstellen van een organisatieteam bestaande uit vrijwilligers van verschillende Katwijkse sportgeledingen. In slechts enkele maanden tijd heeft dit team ervoor gezorgd dat zaterdag j.l. het evenement kon worden gehouden.

SSO Katwijk heeft onlangs, ten behoeve van de gehele Katwijkse sportsector, een substantiële financiële bijdrage gedoneerd voor dit evenement.

Complimenten en felicitaties
Het bestuur van SSO Katwijk complimenteert het organisatieteam met deze (meer dan) geslaagde première ‘Sportverkiezing & SportGala Katwijk 2015’. Er is door het team een prachtige (sport)prestatie geleverd. Gezien de succesvolle première zal dit evenement zeker een vervolg krijgen.

Alle genomineerde sporters, sportsters, sportbeloften, sportverenigingen en sportinitiatieven worden van harte gefeliciteerd met hun nominatie. Speciale felicitaties zijn er voor de winnaars van de ‘Sportprijs Katwijk 2015’ te weten:

Sportploeg      : BV Grasshoppers, Heren 1 (basketbal)
Sportvrouw     : Karin Kuijt (basketbal)
Sportman        : Cem Senol (Shidokan karate)
Sportbelofte    : Fleur Kuijt (basketbal)
Sportvernieuwend initiatief: Katwijk Fietst, Strandrace

Het bestuur van de Stichting Sport Ondernemersfonds Katwijk (SSO Katwijk) wenst alle (bestuurs)leden en vrijwilligers van de Katwijkse sportverenigingen en sportinstelllingen:

 ‘Prettige Feestdagen en een Sportief Gezond 2016′

Persbericht SSO

Geschreven door: Arjan Jonker

Laat een reactie achter

X