Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Sponsorloop Meidencafé Kattuk.nl voor 3FM Serious Request 2014: Hands off our Girls!

Blog

Sponsorloop Meidencafé Kattuk.nl voor 3FM Serious Request 2014: Hands off our Girls!

Op dinsdagmiddag 16 december organiseert het Meidencafé van Kattuk.nl een spetterende sponsorloop. 

De meiden van het Meidencafé hebben ons al meerdere malen verteld dat zij zich willen inzetten voor een goed doel. Wij vinden het belangrijk om de jongeren van het Meidencafé zich ervan bewust te maken dat niet iedereen op de wereld het zo goed heeft als wij. Wij hebben ervoor gekozen ons in te zetten voor 3FM Serious Request 2014 Hands Off Our Girls. 

3FM Serious Request vraagt dit jaar aandacht voor vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld. Zij vragen aandacht voor een stille ramp die miljoenen vrouwen treft en beschadigt. De DJ’s in het Glazen Huis in Haarlem willen deze vrouwen een stem geven en zoveel mogelijk geld inzamelen voor het Rode Kruis, zodat zij opgevangen worden en een leven kunnen opbouwen.

Hoe gaan we geld inzamelen? 
Samen met de meiden hebben wij een route uitgestippeld van ongeveer 1.5 uur. Deze route gaat door de duinen van Katwijk en door het mooie Panbos. Op deze route worden meerdere foto’s gemaakt als bewijs dat wij hebben gelopen. Ook worden deze foto’s geplaatst op www.kattuk.nl met een begeleidend stukje, geschreven door de meiden. De route die we lopen kan worden gesponsord. Wij hopen hiermee minimaal 200 euro in te zamelen. 

Uiterlijk 20 december moeten de donaties ingeleverd zijn want op 23 december gaan wij naar Haarlem om het ingezamelde geld persoonlijk in te leveren bij 3FM Serious Request. 

U kunt doneren via https://www.kominactie.nl/kattuknl_1 

 

Geschreven door:   Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X