Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Snackbartest hmmm lekkah!!

Blog

Snackbartest hmmm lekkah!!

Ja, ja, we hebben weer een leuke test bedacht namelijk de SNACKBARTEST! Alle leden van onze redactie hebben incognito de 10 beste snackbars van de Poll bezocht. Uiteraard geloven wij niks zonder het zelf getest te hebben. De punten die voor ons belangrijk waren: Is de patat krokant, hoelang moeten we wachten, is de toko schoon, kan je er rustig je patatjes op eten, hoe duur is het, smaakt het goed, hoeveelheid per portie, is het zout en stinkt het vet! In elke snackbar hebben wij een patatje mayo, een kroket en een frikandel besteld.

 

De eerste snackbar was de Mosselaar, hier waren wij niet echt blij mee. Het personeel stond er met een kater van de vorige dag leek wel, de vislucht kwam ons gelijk tegemoet. De visgeur was niet het enigste alles wat we hadden besteld smaakte naar vis. Een pluspuntje was dat de mayo wel erg lekker was! Daarnaast was het niet echt netjes en stonden de volle asbakken op tafels.

De volgende was de Golden Palace, de algemene indruk die wij hadden was dat het er aardig schoon was. Je kan der zitten, het personeel is vriendelijk en vrolijk. Het puntje van kritiek was dat het patat iets te zout was.

Vervolgens kwamen wij aan bij de Pollepel, de patatjes waren een beetje slap maar wel lekker. Het kroketje was wel weer lekker krokant en smaakte prima en wat kan je fout doen met een frikandel? Echt onder de indruk waren we niet, ook mogen de porties wel wat groter.

De Dreef volgde, je kan er lekker zitten met een grote flatscreen aan de muur. Het stinkt er niet verder is het redelijk schoon. De hoeveelheid is goed en het smaakte lekker maar de prijs viel wat tegen.

Verrast waren we over de The Family, de Chinezen hebben het hier goed voor elkaar. Het is schoon, ruikt goed. We werden goed ontvangen ons eten was zo klaar en het smaakte warempel ook nog eens goed. De hoeveelheid was voldoende. Wel mag deze tent eens een opknapbeurt gebruiken, het is der een beetje saai en er hangt niet veel sfeer. Maar het eten was goed en dat is het belangrijkste toch?!

Van ’t Zelfde was een lastig verhaal ze waren namelijk op vakantie en daardoor moesten wij ons hele schema om gooien maar goed, dat hadden wij er wel voor over. Het eten is zo klaar, het patatje was lekker knapperig het enige nadeel is dat je er veel patatjes op de grond vind. En de tafeltjes kunnen wel een doekje gebruiken.

Warm en Koud heeft aardig gescoord het eten is er lekker, de porties mogen iets groter. Tevens kunnen ze zuiniger aan doen met het zout. Verder niks te klagen, nou ja een make-over zou niet misstaan….

De Relus heeft goede producten, het is er wel een beetje klein maar wel altijd schoon. We hoefden niet lang op ons eten te wachten en zoals we van de Relus gewent zijn smaakte het prima. Het personeel is vriendelijk en je wordt altijd goed geholpen.

Als een na laatste gingen we naar de kleinste snackbar van Katwijk en omstreken De Vuurbaak. Echt zitten lukt hier niet maar er staan wel een paar krukken en hangtafels. Het is er schoon, het vet stinkt niet, alles ziet er pico bello uit. De producten zijn er altijd goed en lekker gebakken. Het personeel is er vriendelijk en zien er verzorgd uit.

De laatste en ook het verste van onze redactie is de Ouwersloot in Rijnsburg. Het is een gloednieuwe tent, het is erg schoon en alles ziet er netjes uit. Je kan er lekker zitten, je wordt snel geholpen. Het eten is snel klaar en ook nog eens fantastisch! Het personeel is erg spontaan en wil je een borreltje dan kan dat ook. Ze hebben namelijk ook nog eens een bar, echt een wereld tent.

 

 

Nu de uitslag van de poll, dus jullie stemmen:

10. De Mosselaar
9. De Dreef
8. Warm en Koud
7. Golden Palace
6. Ouwersloot
5. The Family
4. De Relus
3. Van ’t Zelfde
2. De Pollepel
1. De vuurbaak

En dan nu….. Onze top 10 van de Snackbartest:

10. De Mosselaar
9. Golden Palace
8. De Pollepel
7. De Dreef
6. The Family
5. Van t’Zelfde
4. Warm en Koud
3. De Relus
2. De Vuurbaak
1. Ouwersloot

Geschreven door: Redactie

Comments: 2

 • Aagje

  Beantwoorden 27/10/201110:29

  Geinige test mensen, maar beetje half-half als ik het zo lees. Misschien een statistieken overzichtje de volgende keer?

  En jullie noemen de vriendelijkheid een paar keer, maar bij Warm & Koud hebben jullie het alleen over een make-over?
  Is er 1 lompe en asociale patatboer in Katwijk, dan is het die gozer van Warm & Koud wel!

 • MarcelVooys

  Beantwoorden 28/10/201111:45

  Ouwersloot, heerlijke tent om te eten, borrelen met vrienden en ook nog eens op een handige nieuwe locatie!
  Neem je kinderen mee als je daar eet of je het gaat halen, want naast Ouwersloot zit een redelijk ruime speeltuin!

Laat een reactie achter

X