Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Smaakmakers in de kerk: een kijkje in de keuken van het jeugdwerk

Blog

Smaakmakers in de kerk: een kijkje in de keuken van het jeugdwerk

Op maandagavond 9 september organiseert Welzijnskwartier ´Smaakmakers in de kerk.’ Negen verschillende projecten uit verschillende kerken van Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg geven een kijkje in de keuken van hun jeugdwerk. Zij presenteren tijdens het keuzemenu hun verfrissende nieuwe initiatieven, gebruiken hun jarenlange ervaring voor een training en/of vertellen de ins en outs van hun goed lopende activiteiten.

Het programma zal bestaan uit een keuzemenu met negen verschillende initiatieven. Een greep uit het programma: de technische hobbyclub, leefwereld van studenten, kerkverlaters, kliederkerk, PR van het jeugdwerk, en het Puberbrein.

Benieuwd wat je van hun ideeën op kan steken voor het jeugdwerk in jouw kerk? Kom dan naar Smaakmakers in de kerk! Het evenement zal 9 september plaatsvinden in buurtcentrum de Schelp, Suurmondstraat 1 Katwijk.

Nieuwsgierig naar welke projecten er op de menukaart staan of hoe je je aan kan melden? Mail voor meer informatie naar Sanne Alblas sannealblas@welzijnskwartier.nl, en houd Facebook ‘Welzijnskwartier Ondersteuning Kerkelijk Jeugdwerk’ in de gaten.

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X