Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /SKA stelt festivalterrein beschikbaar voor 12,5 jaar Kattuk.nl FrizzzXXL

Blog

SKA stelt festivalterrein beschikbaar voor 12,5 jaar Kattuk.nl FrizzzXXL

Niet alleen met oud en nieuw is het groot feest, ook de avond ervoor, op 30 december, staat er een knaller van een party. Kattuk.nl bestaat 12,5 jaar en pakt groots uit met een FrizzzXXL feest voor jongeren vanaf 11 jaar op het SKA festivalterrein. Een muzikale non-stop show met grote en kleine YouTubers zoals Carlijn en Merle, Spek, De Ponkers, Stephan van ZU5E en de mannen van StukTV. De avond wordt gepresenteerd door de Katwijkse tienerband Lekker Bezig en ook SKA-dj Stan Frijns is van de partij.

FrizzzXXL is een breed gedragen evenement, van, voor en door jongeren. Zo’n 60 jonge vrijwilligers van 12 tot 18 jaar van diverse organisaties zijn betrokken bij de organisatie van het feest. Frizzzvrijwilligers van Scum, vrijwilligers van Kattuk.nl en tieners van de diverse Factory-locaties (jongerenwerk Welzijnskwartier) dragen samen met de (18 plus) vrijwilligers van SKA zorg voor dit grootschalig evenement. Natuurlijk volgens de regels van Frizzz. Feesten voor tieners op een verantwoorde manier. Zonder alcohol. Zonder drugs. Zonder tabak.

SKA ondersteunt het doel van de Frizzzfeesten en werkt hier graag aan mee door het beschikbaar stellen van de grootste tent op het festivalterrein. Daarnaast krijgen jonge vrijwilligers (12-17 jaar) de kans om ervaring op te doen met het organiseren van grootschalige evenementen. Zo worden ze alvast betrokken bij SKA en vanaf 18 jaar kunnen ze dan probleemloos doorstromen en ingezet worden als vrijwilliger bij het SKA NYE evenement.

Voor, tijdens en vlak na het FrizzzXXLfeest is er veel aandacht voor voorlichtings- en preventie activiteiten m.b.t. vuurwerkoverlast en vandalisme tijdens de jaarwisseling. FrizzzXXL hoopt hierdoor, net als SKA, bij te kunnen dragen aan vermindering van overlast en vandalisme tijdens de jaarwisseling.

Kaarten voor FrizzzXXL zijn verkrijgbaar bij de tiener- en jongerencentra in Katwijk voor € 2,00 per stuk. Vanaf 14 december start de online kaartverkoop via www.kattuk.nl en www.lekkerbezigtv.nl (€ 4,00 per stuk). Aan de deur worden geen kaarten verkocht.

Over Frizzz
Frizzzfeesten zijn feesten voor jongeren vanaf 11 jaar. Zonder alcohol. Zonder drugs. Zonder tabak. Bij de ingang van het terrein wordt gecontroleerd op bezit en gebruik van alcohol en drugs. Bezoekers die alcohol of drugs bij zich hebben of dit hebben gebruikt komen het terrein niet op en kunnen dus niet mee feesten. Tijdens FrizzzXXL geldt een rookverbod voor het gehele festivalterrein. Ook voor ouders en jongeren van 18 jaar en ouder!! 

Organisatie Kattuk.nl FrizzzXXL
Het Kattuk.nl FrizzzXXL feest komt tot stand door een samenwerking tussen Kattuk.nl, Scum (Frizzz), Stichting Katwijkse Activiteiten (SKA), Welzijnskwartier en Jeffrey Schreuder Events (o.a. Lekker Bezig). Het feest wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van Platform Kocon en de Wijkraad Katwijk aan Zee.

Meer info over het feest, de line-up en de voorverkoopadressen is HIER te vinden.

Facebook Event

 

Geschreven door: Redactie

Laat een reactie achter

X