Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /SKA Oud en Nieuw gaat door! 10 euro entree

Blog

SKA Oud en Nieuw gaat door! 10 euro entree

SKA laat jongeren tijdens Oud en Nieuw niet in de kou staan

Stichting Katwijkse Activiteiten is weer druk bezig met de voorbereiding van het jaarlijks terugkomende Oud en Nieuw evenement. Dit jaar is er echter een lastige situatie bijgekomen, namelijk een forse bezuiniging op het budget. SKA heeft hierdoor veel energie gestoken in het vinden van een oplossing om het feest toch te organiseren. Dit jaar is SKA genoodzaakt om een entreeprijs te heffen anders is er geen oud en nieuw evenement dit jaar.

Na een goed gesprek met burgemeester Jos Wienen over de gang van zaken wat betreft de bezuinigingen. Tijdens het gesprek benadrukte burgemeester Jos Wienen dat het evenement maatschappelijk een belangrijke rol speelt voor de jeugd maar ook voor de rest van Katwijk. En daarom is besloten dat entreeheffing de beste oplossing is om het Oud en Nieuw evenement te realiseren.

Kaart- en muntverkoop
De prijs van een entreekaart is €10,- en de kaarten zijn binnenkort te bestellen via een digitaal kaartensysteem op de website van SKA. De muntverkoop geschiedt zoals gewoonlijk op het SKA terrein. Data, prijs en tijden van de voorverkoop van munten en lockers wordt nog bekend gemaakt.

Natuurlijk doet SKA er alles aan om dit evenement weer tot een succes te maken en hopen erop ook dit jaar weer knallend het nieuwe jaar in te gaan met heel veel bezoekers.

Meer informatie over het Oud en Nieuw evenement volgt nog en is natuurlijk hier te vinden op www.kattuk.nl.

 

 

Geschreven door:   Redactie

Comments: 5

Laat een reactie achter

X