Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /SKA kijkt terug op knallende editie Oud & Nieuw festival

Blog

SKA kijkt terug op knallende editie Oud & Nieuw festival

_MG_5298In de nacht van oud op nieuw hebben een kleine 3000 jongeren het nieuwe jaar ingeluid op het festivalterrein van SKA. In drie tenten en in de concertzaal van Scum werd tot diep in de nacht feest gevierd bij optredens van diverse artiesten. Ook buiten op het festivalterrein was het een gezellige boel rond het vreugdevuur en bij de snackbar. Na afloop van het feest waren er weer de traditionele taxibusjes die alle bezoekers veilig thuis brachten.

Gezien de meeste reacties had iedereen weer de tijd van zijn leven en het feest is dan ook zonder noemenswaardige incidenten verlopen. Wel had een aantal bezoekers vraagtekens bij de verhoogde entreeprijs van 10 euro. Vorig jaar werd er, onder druk vanuit de Katwijkse politiek, voor het eerst 5 euro entree geheven om het feest mogelijk te maken. Dit jaar was een entreeprijs van 10 euro noodzakelijk vanwege de verdere inperking van de subsidie voor het evenement. Zonder deze entreegelden was het absoluut niet mogelijk het feest te organiseren. Gelukkig hadden de meeste jongeren hier begrip voor, maar de organisatie is wel bang dat een aantal jongeren hierom is thuisgebleven. Ter vergelijking, vorig jaar waren er ruim 3600 bezoekers en het jaar daarvoor, toen het feest nog gratis was, een kleine 5000. 

SKA werkt volgens het principe van, voor en door jongeren. Zonder de inzet van vrijwilligers is het feest absoluut niet mogelijk. Al weken van te voren waren honderden jongeren druk bezig om het feest van het jaar mogelijk te maken en het is ze weer gelukt! Ondanks het slechte weer en de harde wind zijn ze er in geslaagd om een mooi tentenkamp neer te zetten en te laten staan. Waarvoor speciale dank aan zandhandel Johan Guyt BV voor het strategisch plaatsen van een aantal grote vrachtwagens.

Al met al kijkt SKA terug op een geslaagd evenement en wordt binnenkort de voorbereiding alweer gestart voor de volgende editie.

Wil je ook meedoen?
Of heb je tips ter verbetering van het evenement, of beter nog een hele grote zak geld die op een bestemming wacht? Neem dan contact op met SKA via info@skakatwijk.nl

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X