Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Shoarmatest Undercover: Caïro nummer 1

Blog

Shoarmatest Undercover: Caïro nummer 1

Afgelopen weekend hebben we ons, speciaal voor jullie, weer is vol zitten vreten! Dit maal geen pizza, maar shoarma! En om het allemaal nog leuker te maken hebben we het samen met The Rudolfs gedaan! We zijn incognito de oefenruimte in gegaan, zodat de shoarmaboeren niet door zouden hebben dat wij het waren. De shoarmatenten die meededen waren Caïro, Bella Cyprus, Gloria Maria, Baraka en Food Center. Die laatste is helaas nooit op komen dagen, maar hier later meer over!

Krush Radio belde om 9 uur alle shoarmaboeren op om een shoarmaschotel te bestellen en uiteindelijk hebben we ook gekozen voor een sjasliekschotel, omdat we een vegetariër in ons midden hadden, die geen vlees at, behalve kip… (Ja, wij snappen er ook niets van mensen.) Allereerste arriveerde Caïro, netjes binnen de tijd. De shoarma was erg lekker en de kip ook, op een botje na dan. Jammer genoeg was de patat nogal slap (zo zien wij ze natuurlijk niet graag) en helaas zat er sinaasappel in de sla. Daardoor smaakte de hele sla naar de sinaasappel, maar we konden genoeg uit ons bekkie stinken dankzij de lekkere knoflooksaus.

De volgende was Bella Cyprus, ook deze was netjes op tijd. De meningen waren bij de kip nogal verdeeld, de kip leek namelijk helemaal niet sjasliek, maar eerder op kip tandoori. Bij sommigen geliefd, maar bij anderen totaal niet. De shoarma was echter prima. Een hele verrassing was dat we patat én aardappelschijfjes hadden. Maar helaas… beide waren niet te vreten. De patat was ook hier slap en de aardappelschijfjes kon je uitknijpen zo vet waren. Jammer genoeg had ook de Bella Cyprus fruit in de sla en de knoflooksaus was minder lekker dan de vorige. Pluspluntje was nog dat we extra broodpuntjes hadden gekregen, maar laten we het maar niet over de smaak daarvan hebben.

De derde was Gloria Maria, de shoarma was goed (alhoewel sommigen meningen daarin verschillen), maar niet heel bijzonder en de kip was een beetje flauw. Gelukkig geen slappe patat hier, maar lekker knapperig. Om toch nog een beetje patat af te zeiken: het was vrij droog. Ook de knoflooksaus was goed te eten. Het was niet echt spectaculair.

 Ook onze winnaar van de pizzatest deed mee! Hoge verwachtingen dus! We kregen extra saus, salade en broood. (Zouden ze ons door hebben gehad??) Helaas was dit ook het enige leuke. Shoarma was erg droog, leek wel restvlees. De sjasliek was wel lekker, als enige op stokjes! Jammer genoeg was er geen knoflook in de saus terug te vinden. Onze conclusie van Baraka: voor de pizza’s zijn ze top, maar voor de shoarma kun je beter ergens anders heen.

Food Center, ja… Waar moeten we beginnen, we weten dat we undercover zaten, maar wel in dezelfde straat als hun. Welgeteld 500 meter verderop. Maar ze konden ons helaas nog steeds niet vinden, zaten we soms te goed verstopt? Na 1,5 uur zijn we maar eens een kijkje gaan nemen bij Food Center. Maar daar zaten ze duidelijk niet op ons te wachten, misschien komt dat doordat we met 15 man voor de deur stonden. Maar we zullen het nooit te weten krijgen, want het enige wat we te horen kregen was: Zijn gesloten! Morgenochtend krijgen jullie! Later hoorden wij dat het auto’tje van Food Center rondjes aan het rijden was op zoek naar ons, grote kans dat we ze wel voorbij hebben zien komen. Maar we hebben ze lekker laten rijden, omdat wij geen zin hadden in koud eten waar we dan ook nog eens voor moesten betalen. Helaas Food Center, misschien een cursus klantmanagement en voor de koeriers een GPS?

 • Geëindigd op nummer 5: Food Center
  Geen woorden voor.
 • Geëindigd op nummer 4: Baraka
  Pizza’s zijn top, nog even wat meer aandacht aan de shoarma besteden en dan komt het vast goed.
 • Geëindigd op nummer 3: Gloria Maria
  Niet echt spectaculair, probeer of betere shoarma te maken of slechter, zodat we meer over jullie hebben te vertellen.
 • Geëindigd op nummer 2: Bella Cyprus
  Twee aandachtspuntjes: betere patat aub. en haal die fruit uit de sla!
 • En de winnaar is: Caïro!
  Vlees goed, saus goed, denk alleen ook ff aan je patat en je sla. Jullie zullen binnenkort de officiële Kattuk.nl oorkonde ontvangen.

 

Uiteraard is onze shoarmatest een momentopname, misschien hadden sommige koks wel een slechte dag…

Geschreven door: Redactie

Comments: 5

 • BachW

  Beantwoorden 27/10/201009:25

  Ah man, het is half 11 smorgens en ik heb nu al trek in swarma!!!

 • Arno

  Beantwoorden 28/10/201012:55

  Ik vond t erg gezellig in de oefenruimte en we zijn na de test nog ff blijven hangen. The Rudolfs hebben wat nieuwe nummers voor ons gespeeld en we hebben een kort interview met ze gehouden. interview volgt volgende week op Kattuk.nl.

 • Belle

  Beantwoorden 28/10/201015:48

  leuk stuk! wat word de volgende test?

 • industrial

  Beantwoorden 01/11/201011:46

  Nou, qua bezorgsnelheid mag er nog wat bij Cairo gebeuren. Ze kunnen De Schuit (ingang aan de Dwarsstraat) ook niet eens fatsoenlijk vinden.
  Afgelopen vrijdag een shoarmaschotel + 3 Hawaii-broodjes besteld. Duurde meer dan een uur voordat ze er waren!

Laat een reactie achter

X