Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Kattuk.nl Shoarmatest 2015! En de winnaar is………

Blog

Kattuk.nl Shoarmatest 2015! En de winnaar is………

Heeee, daar komt ie dan…. De Kattuk.nl Shoarmatest van 2015! Deze keer de test door de gamegroep van de donderdagavond. Een nieuwe kans voor de shoarmaboeren om zichzelf te bewijzen en eeuwige roem, voor in ieder geval een jaar, te vergaren. Het was weer tijd om ons vet en misselijk te eten, maar we offeren onszelf graag op zodat jij weet welke shoarmaboer nou de lekkerste shoarma heeft van Katwijk. En dat is ons wederom gelukt, het was vet, we waren misselijk, maar…er is een winnaar!  

 De shoarmaboeren die dit jaar meededen waren : Gloria Maria, Milano, Te Britten, Cairo, Bella Cyprus en niet te vergeten Beach Kebab. Baraka was helaas gesloten volgens thuisbezorgd (www.thuisbezorgd.nl) op de avond van de test en kon daarom niet mee doen. Heel jammer, maar goed… hier de test!

WGloria Maria 2e hebben bij alle tenten een shoarmaschotel besteld, met knoflooksaus en salade.

De opener van de avond was Gloria Maria.  Als winnaar van vorig jaar, vielen ze een beetje tegen dit keer. Het eten was niet geheel warm meer toen het aankwam. Ook de smaak van de shoarma was een beetje flauw. Als tip van vorig jaar kregen zij mee om geen fruit meer in de salades te doen en daar hebben zij gehoor aan gegeven. We zijn blij dat onze raad is opgevolgd! (Als dat van ons was dan).

 

 Van nieuwkomer Milano hadden wij nog geen verwachtingen. En misschien maar beter ook, want dat zij nieuw zijn was te merken. Ze zijn niet Shoarmatest 2015 003hoog geëindigd in onze lijst vanwege de bezorgtijd van ruim 40 minuten, lauw eten en de smaak kon ook beter.

 

 

 

Shoarmatest 2015 005Te Britten was vorig jaar tweede geworden, waardoor wij hoge verwachtingen hadden van de toko. Maar helaas, het mocht niet zo zijn. Meteen na het openen van de verpakking kwam er een heftige geur van speculaas uitzetten… speculaas ja! En vanzelfsprekend smaakte het dan ook naar speculaas, er zal wel iets van kaneel ofzo ingezeten hebben. Bewaar dat de volgende keer lekker voor appeltaart. De patat die erbij kwam was slap en vettig. Dus hadden wij geen keus en stortten ons maar op de salade. Die overigens wel te doen was. De saus was wel erg lekker!

 

Cairo heeft dit jaar wel een haarnet gebruikt, in tegenstelling tot vorig jaar. Hartelijk dank daarvoor! Dit jaar zijn ze als een van de besteKnipsel geëindigd. De heerlijke patatkruiden hebben weer het voortouw genomen en het vlees was heerlijk. Alleen de saus viel erg tegen. Wat een eerbetoon verdiend is de bezorgtijd : 15 minuten! Top Cairo! Daar houden we van, een snelle hap!

 

 

Shoarmatest 2015 007Bella Cyprus is ook hoog geëindigd in onze lijst. De bezorgtijd was prima en de warmte van de shoarma was goed. Alleen was de hoeveelheid een beetje weinig. En de salade was kort gezegd karig en simpel. Een frisse afwisseling na een vette hap is wel zo fijn.

 

 

Beach Kebab was één van de weinige shoarmaboeren waar wij echt allemaal over te spreken waren. De patat had wat beter gekund, maar quaShoarmatest 2015 009 smaak was de shoarma echt wel een uitschieter. Superlekker vlees. De bezorgtijd was wel erg lang (45 minuten)! Dat kan natuurlijk sneller, maar het eten was goed op temperatuur en zoals gezegd uiterst smakelijk. Voor ons de duidelijke winnaar dankzij een mooi balans tussen mals vlees, patat en salade. Om het af te maken, paste de knoflooksaus er perfect bij.

De uitslag (inclusief bezorgkosten)

1. Beach Kebab : 7,6

€13,50

2. Cairo : 7,4

€ 13,95

3. Bella Cyprus : 7,3

€11,00

4. Gloria Maria : 6,7

€13,50

5. Te Britten : 6,3

€12,00

6. Milano : 6,2

€11,00

Al met al was het een geslaagde test. De scores lagen allemaal erg dichtbij elkaar, niemand scoorde een onvoldoende en geen enkele shoarmaboer viel echt door de mand. Prima eten, voor een prima prijs. Ernstige aderverkalking daargelaten kan je dus met een gerust hart (lol) weer een jaar lang shoarma bestellen in Katwijk.

Geschreven door:   Redactie

Comment: 1

  • Arjan Ouwehand

    Beantwoorden 07/04/201512:50

    prima prijs? 13 euro kan je gewoon voor uiteten in een lekker restaurant ipv een vette half warme shoarmaschotel met slappe patat en een half bedorven blaadje sla geserveerd in een doos. SCHANDE!

Laat een reactie achter

X