Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Kattuk.tv /SGP stelt vragen over illegale houseparty’s (met partyvideo’s)

Blog

SGP stelt vragen over illegale houseparty’s (met partyvideo’s)

Niet alleen in Rijnsburg zijn de afgelopen tijd illegale Houseparty’s gehouden. Ook in de barakken langs de  Wassenaarseweg is het regelmatig raak.

Hier  worden al een jaar of drie illegale Houseparty’s, ook wel Freeparty’s, georganiseerd.

Omwonenden zijn de (vermeende) geluids-, drugs- en alcoholoverlast meer dan zat en hebben dit het college van Katwijk per brief laten weten.

Oh ja….op het MegaPiratenFestijn zitten ze ook niet te wachten.

Reden voor de SGP om er vragen over te stellen. Hieronder meer…

Btw: ben je er weleens geweest? Laat t dan ff weten in de comments!
Vanzelfsprekend binnenkort een partyreport van zo’n feest op Kattuk.nl. Wie offert zich op? 

Nog een video. Je kan natuurlijk ook gewoon op een parkeerterrein een muziekje opzetten.

Het bericht van RTVKatwijk:

De SGP-fractie heeft op 25 januari 2012 aan het college vragen gesteld over illegale houseparty’s. Bezorgde burgers en omwonenden hadden in een brief van 11 januari 2012 aan het college gericht aangegevendat er in barakken illegale houseparty’s zouden worden georganiseerd. Een kopie van deze brief is naar de gemeenteraad gestuurd, en is opgenomen op de lijst van ingekomen stukken op de agenda voor de vergadering van de gemeenteraad op 26 januari 2012.

In de brief van de bezorgde burgers en omwonenden met als onderwerp ‘Mega Piratenfestijn aan de Wassenaarsweg te Katwijk’ wordt onder meer aangegeven: “Er nu al geen daadkrachtige handhaving heeft plaatsgevonden met de illegaal georganiseerde ‘houseparty’s in de nabij gelegen barakken met de bijkomende geluids-, drugs- en alcoholoverlast, waardoor er een verkeerd signaal wordt afgegeven en een verdere verloedering van de Mient Kooluin plaatsvindt.” Naar aanleiding van dit citaat heeft de SGP-fractie verschillende vragen gesteld.

De eerste vraag is of het college bekend is met verloedering van de Mient Kooltuin, en zo ja, waaruit die verloedering bestaat, en hoeveel klachten het college hierover heeft ontvangen.

Een volgende vraag van de SGP is of het college bekend is met illegaal georganiseerde houseparty’s in de barakken, en zo ja met hoeveel houseparty’s.

Een derde vraag van de SGP-fractie is of het college klachten heeft ontvangen over overlast als gevolg van houseparty’s, en zo ja, hoeveel klachten het college heeft ontvangen.

Een vierde vraag van de SGP is welke maatregelen het college heeft getroffen om illegale houseparty’s in de barakken of op andere plaatsen in de gemeente Katwijk in de toekomst te voorkomen.

Bron: RTVKatwijk

Geschreven door:   Redactie

Comments: 2

Laat een reactie achter

X