Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Scum buiten de tent gezet

Blog

Scum buiten de tent gezet

NIEUWSSUBMIT:

Dit jaar geen Q-night bij Scum

De oranjevereniging Katwijk Zee heeft half februari 2010 te kennen gegeven dat Scum de tent (Huis van Oranje) niet mag gebruiken, mede doordat zij de tent zelf nodig hebben, en terwijl er vorig jaar afspraken zijn gemaakt dat Scum de tent in 2010 wel mocht gebruiken.
Scum levert de oranjevereniging backstageruimte en Scum zou dan gebruik kunnen maken van de tent want er is sprake van een samenwerking op dat gebied. Maar omdat de oranjevereniging 100 jaar bestaat en er geen ruimte is voor Q-night staat Scum en haar bezoekers mooi buiten de tent.
Na dit bericht, heeft Scum een aanvraag ingediend bij de gemeente, om zelf een tent te kunnen plaatsen. Maar helaas ook deze optie kan niet doorgaan, de gemeente is huiverig voor mogelijke opstootjes tussen de verschillende bezoekers, wat dan weer de nodige overlast kan veroorzaken. Ook dit bericht kreeg Scum pas eind maart.

Kortom Scum staat dit jaar mooi buiten de tent, en niet te vergeten de bezoekers die graag de Q-night zouden willen bezoeken. De oranjevereniging geeft te kennen dat zij niets hebben toegezegd en willen verder niet uitwijden, want zij hebben het immers te druk met hun jubileumjaar.
Wij van het bestuur vinden het een schande dat Scum en haar bezoekers, en niet te vergeten de vrijwilligers, zo maar opzij worden geschoven. Ook vinden wij het belachelijk dat Scum zo lang heeft moeten wachten op uitslag van de gemeente Katwijk.

Wij willen melden dat wij de oranjevereniging nog wel willen helpen met het leveren van o.a. backstageruimten, omdat wij ons wel aan onze afspraken houden !
Hier zouden de gemeente Katwijk en de oranjevereniging een voorbeeld aan kunnen nemen!

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X