Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Save Scum: (UPDATE 4)

Blog

Save Scum: (UPDATE 4)

UPDATE 4: Eerdere berichtgeving over het toegekende bedrag aan Scum bleek onjuist. Scum krijgt voor 2009 €32.000 extra subsidie (in totaal is dit dus €76.000) Er was al €20.000 extra opgenomen in de begroting voor 2009. Deze €20.000 is nu structureel toegekend. Over de andere €12.000, voor 2010, zal in november verder worden gesproken.

UPDATE 3: Scum krijgt voorlopig 12.000 euro voor dit jaar, over de rest van het geld gaat de gemeenteraad later een beslissing nemen. Scum kan dus weer ff vooruit, maar is er nog niet. Later meer…….

Foto’s van deze avond zijn te bekijken op de website van Scum

UPDATE 2: Oproep Scum aan alle bezoekers en vrijwilligers van Scum en anderen die Scum een warm hart toedragen: Kom met zijn allen op donderdag 23 april om 19.30 uur naar de raadsvergadering in het gemeentehuis om Scum te steunen. Later meer…….

UPDATE 1: Ruim 70 bezoekers en vrijwilligers van Scum waren in het gemeentehuis aanwezig om de commissievergadering Welzijn waar gesproken werd over de subsidie van Scum te volgen. De burgerzaal van het gemeentehuis was stampensvol, er waren lang niet genoeg stoelen en de meesten moesten dan ook blijven staan om de vergadering te volgen.

 
Wat gebeurde er allemaal?
De voorzitter en penningmeester van Scum hebben in deze vergadering tekst en uitleg gegeven, alle politieke partijen hebben hun zegje gedaan en hun vragen gesteld, wethouder Vingerling heeft hierop geantwoord en de aanwezige Scummers hebben waar nodig luidkeels laten horen wat zij ervan vonden. De voorzitter van de vergadering moest af en toe het publiek vragen wat rustiger te doen, maar al met al is de vergadering in goede sfeer verlopen en hebben de Scummers zich prima gedragen.
 
 

 


Later meer over deze commissievergadering…en de voorlopige standpunten van de politieke partijen……


Wat is er besloten?
Eigenlijk nog niks. De politieke partijen gaan in hun fractie bespreken wat ze er van vinden en in de vergadering van de gemeenteraad van 23 april nemen ze een besluit over de subsidie van Scum, nog even afwachten dus. 

   


Kattuk.nl houdt je natuurlijk op de hoogte van de ontwikkelingen rond Scum!!

————————————–
Hieronder het originele, eerste bericht van Scum 

 

Scum heeft dit jaar €78.000,- nodig om te kunnen blijven bestaan! We hebben dit bedrag nu aangevraagd en op dinsdag 7 April gaat de gemeenteraad in bespreking over deze aanvraag!!

Natuurlijk willen we op alle mogelijke manieren duidelijk maken dat Scum onmisbaar is!! Daar hebben we jouw hulp bij nodig!!
Steun Scum!! Kom op dinsdag 7 April om 19:15 naar het gemeentehuis in Katwijk en laat de gemeenteraad zien dat je achter Scum staat en dat je wil dat Scum blijft bestaan!!!!
 

 

BE THERE!!!

Reacties Save Scum (reacties van de oude site in een WORD bestand)

Geschreven door:   Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X