Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /’s Heeren Loo Zoekt vrijwilligers voor jongerensoos ’the Flow’

Blog

’s Heeren Loo Zoekt vrijwilligers voor jongerensoos ’the Flow’

Jongerensoos ’the Flow’ op Woonzorgpark Willem van den Bergh van ’s Heeren Loo in Noordwijk is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen bijdragen aan een bruisende ontmoetingsplek voor jongeren met een lichte verstandelijke beperking.

Sinds afgelopen voorjaar is nieuw leven ingeblazen in de soos, die voor corona ook al bestond. De jongeren zijn nu op zoek naar betrokken mensen met affiniteit met de doelgroep die willen helpen deze bijzondere plek nog specialer te maken.

De jongerensoos, die drie avonden per week geopend is van 19.00-22.00 uur, biedt een veilige en vertrouwde omgeving voor de jongeren en hun begeleiders. Hier komen ze samen voor diverse activiteiten zoals darts, tafelvoetbal, gezellige gesprekken en ontspanning, onder het genot van een hapje en een drankje. Het is een plek waar vriendschappen ontstaan en waar elke jongere zichzelf kan zijn. ‘The Flow’ is niet alleen een soos; het is een veilige plek waar ze altijd iemand vinden met een luisterend oor.

De naam the Flow’, bedacht door de jongeren zelf, symboliseert de positieve energie en het gevoel van verbondenheid die deze plek kenmerkt. Het is een plek waar ze even kunnen ontsnappen aan de uitdagingen van het dagelijks leven en waar ze zich begrepen en gewaardeerd voelen.

Om ’the Flow’ tot een nog groter succes te maken, is ’s Heeren Loo op zoek naar vrijwilligers die wat uurtjes van hun vrije tijd willen steken in het creëren van een warme en ondersteunende omgeving voor deze jongeren. Door vrijwilliger te worden bij ’the Flow’, kun je direct impact maken in het leven van deze jongeren.

“We merken dat deze jongeren behoefte hebben aan nabijheid en een vertrouwd gezicht waarbij ze zich op hun gemak voelen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat ’the Flow’ een plek blijft waar deze jongeren met een plezier naartoe komen,” zegt Petra Oude Kempers, jongerenwerker bij ’s Heeren Loo Woonzorgpark Willem van den Bergh. “Door vrijwilliger te worden bij ’the Flow’, draag je bij aan het vergroten van hun levenskwaliteit en het creëren van onvergetelijke momenten.”

Ben jij geïnteresseerd in het vrijwilligerswerk bij ’the Flow’ en wil je een positieve impact maken in het leven van deze jongeren? Neem dan contact op met Petra Oude Kempers via petra.oude-kempers@sheerenloo.nl of 06-54295183.

Op de foto: Begeleider Mike met een van de jongeren. Fotocredits: Koen Kuik

 

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X