Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Rookvrij in 2019!

Blog

Rookvrij in 2019!

Start groepstraining  ‘Rookvrij! Ook jij?’ 

Stoppen met roken heeft altijd zin. Zowel voor uw eigen gezondheid als voor die van mensen in uw omgeving. Misschien is het nu een goed moment om de sigaret voor eens en altijd uit te maken! Veel mensen die roken, ervaren het stoppen als erg moeilijk. De nicotine in de sigaret werkt zeer verslavend. De kans om succesvol te stoppen is met professionele begeleiding en steun tot acht keer hoger dan bij stoppen zonder hulp. Voor wie die begeleiding wil, starten er in januari en februari in Leiden, Katwijk en Leiderdorp groepstrainingen ‘Rookvrij! Ook jij?’. De GGD Hollands Midden, SineFuma, Marente en Activite organiseren samen deze trainingen.

Steun van anderen en het uitwisselen van ervaringen met andere deelnemers kenmerken de groepstraining ‘Rookvrij! Ook jij?’ en worden als zeer positief ervaren. Uiteraard kunt u samen met uw partner, vriend of buren meedoen! Alle zorgverzekeraars vergoeden deze training uit de basisverzekering. Sommige verzekeraars rekenen daarbij ook het Eigen Risico niet. Voor informatie hierover, kijk op www.rookvrijookjij.nl.

De training duurt zeven weken en bestaat uit zeven bijeenkomsten van anderhalf uur. In de derde bijeenkomst wordt gestopt met roken.

Door niet meer te roken, investeert u niet alleen in uw gezondheid maar u ziet het ook terug in uw portemonnee: als u een pakje per dag rookt, blaast u bijna 2.500 euro per jaar de lucht in!

Start trainingen

  • Dinsdag 29 januari 2019 (19:00 – 20:30 uur): Huis van de Buurt Stevenshof, Trix Terwindtstraat 4 Leiden
  • Dinsdag 12 februari 2019 (19:30 – 21:00 uur): De Wilbert, Overrijn 7 Katwijk
  • Donderdag 14 februari 2019 ( 19:30-21:00 uur): GGD Hollands Midden, Parmentierweg 49 Leiden.
  • Donderdag 14 februari 2019 ( 19:00-20:30 uur): Activite, Simon Smitweg 8 Leiderdorp.

Aanmelden
Kijk voor contactgegevens, voorwaarden, aanmelding en data van de bijeenkomsten op www.rookvrijookjij.nl of bel met SineFuma: 076 – 889 51 95. Aanmelden kan tot één week voor aanvang.

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X