Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Revue: Daar gaan we weer!

Blog

Revue: Daar gaan we weer!

UPDATE: De voorverkoop is gestart! Op 13, 19 en 20 november spelen we de Revue DAAR GAAN WE WEER! Eindelijk weer een avondje theater Koop je kaartjes HIER

Daar gaan we weer! Het is niet alleen de titel van de nieuwe revue van Mimiek’s Theater maar ook de uitroep die enthousiast klinkt bij alle spelers en medewerkers van de toneelvereniging.

Nu alle maatregelen steeds meer verdwijnen en culturele activiteiten weer normaal georganiseerd lijken te kunnen worden, heeft de toneelvereniging in november drie voorstellingen van de zelf geproduceerde revue “Daar gaan we weer!” geprogrammeerd.

Met regelmaat speelde Mimiek’s Theater al diverse revues. Allemaal met veel succes want de zalen zaten vaak helemaal vol. Het publiek komt dan ook vaak met de vraag of er weer eens ‘zo’n gezellige revue’ gespeeld kan worden. Nu is het dan weer zover. De eerste productie na de Corona-periode wordt een avondje vol vrolijkheid, gezelligheid en hilariteit. Met tekst en spel van Leon Krijgsman samen met Esther Hooijmans, Ellen Zuijderduijn en Sandra Krijgsman, zal het publiek ’s-avonds na afloopt voldaan en met positieve energie weer naar huis gaan.

Daar gaan we weer! wordt gespeeld op 13, 19 en 20 november 2021 in de theaterzaal van het Dorpshuis in Valkenburg. Kaartjes zijn te koop via mimiekstheater.nl, het Dorpshuis Valkenburg en Pandora Feest & Funshop in Katwijk.

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X