Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Review Frizzz-feest en debat Zetel34

Blog

Review Frizzz-feest en debat Zetel34

Gisteravond 28 december was het druk op het SKAterrein, niet alleen was vanavond het Frizzz-feest, maar ook was er een rondleiding over het SKA Oud en Nieuwterrein en een politiek debat door Zetel34!

Om te beginnen bij het Frizzz-feest, zoals jullie waarschijnlijk al hebben gelezen waren Valerio en The Partysquad aanwezig en uiteraard onze eigen Dj Mystica! Dj Mystica draaide Valerio er volledig uit! The Partysquad brak  – in tegenstelling tot Valerio – de tent af! Iedereen ging los en Dj Mystica mocht zelfs back2back draaien met The Partysquad! Uiteraard was dat supervet! Zeker voor herhaling vatbaar, want ook wij – en wij zijn allang geen 15 meer – hebben het super naar onze zin gehad! Check hier, hier en hier alle foto’s!

De rondleiding begon in Bravo, vanuit daar leidde Roy (voorzitter SKA, Beat Providers red.) de groep (met allerlei politicussen, de WMO-raad, politie en ambtenaren) rond over het terrein. Vanuit de Bravo gingen ze langs de EHBO-post, de muntverkoop, de lockers en uiteraard de andere tenten. Daarna begon het debat van Zetel34. Naar aanleiding van een filmpje met meningen van jongeren werd er gedebatteerd over onder andere veiligheid, de uitgaansgelegenheden, SKA Oud en Nieuw, sluitingstijden van de horeca en nog meer. Er waren helaas niet heel veel jongeren, maar gelukkig waren er wel ong. 45 mensen op het debat aanwezig. Zo werd er gezegd: “Waarom moeten wij meebetalen aan het SKA-feest waar wij toch niet heengaan?”, de felle reactie hierop was: “Waarom moeten wij meebetalen aan de renovatie van de Witte Kerk?? Daar ga ik toch ook niet heen??” – Groot gelijk toch?

Na het debat werd de Kattukse politicus van het jaar bekend gemaakt. De winnaar was Wouter-Jan Vroegindeweij! Helaas kon hij zelf niet aanwezig, maar heeft hij zijn 13-jarige dochter de award in ontvangst laten nemen. (…)

Kortom deze avond was druk, maar zeker succesvol! Check hieronder de foto’s van het debat!  

Geschreven door:   Redactie

Laat een reactie achter

X