Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Kattuk.tv /Verslag en video Unite Festival

Blog

Verslag en video Unite Festival

Verslag van het Unite Festival van 7 oktober in De Schuit door Prep aangevuld met foto’s en video. Opbrengst voor Oekroe ruim 700 euro.

Het Unite Festival van afgelopen maand, dat is waar ik, PreppyWriter, als christen en 16-jarige ook heen ben geweest. Ik heb van de avond genoten en ben vet actief geweest voor Kattuk.nl door het maken van foto’s! Samen met een vriend uit de kerk ben ik naar De Schuit gekomen om dit evenement bij te wonen, samen met nog 130 andere christenen.

Wij vonden dat de activiteiten die avond erg leuk waren en een goede band schepte tussen alle mensen. Deze ervaring was interessant en verrassend leuk. We hebben genoten van de lieve mensen die er waren en de muziek die er gespeeld werd. Er waren optredens van Fragile, het Unite Combo en nog meer waar ik de naam niet van weet.

Wel vond ik het jammer dat er niet meer mensen waren van mijn leeftijd en dat er weinig jonge sprekers waren, want iets nieuws en fris is soms ook goed. Verder zou ik het superleuk vinden als er nog een keer zo’n festival georganiseerd wordt en hoop ik mee te kunnen helpen en dat er meer jongeren van mijn leeftijd komen. Het was een echte aanrader!

Oh ja de opbrengst van het festival was ruim 700 euro, dat gaat naar het goede doel, de stichting Oekroe.

Door: PreppyWriter

Klik HIER voor de foto’s

Hieronder een aantal video-opnamen van de avond:

 

Geschreven door: PreppyWriter

Geen reacties

Laat een reactie achter

X