Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Religie /Reünie Kamp Leusden Rijnsburg 2019

Blog

Reünie Kamp Leusden Rijnsburg 2019

Weet je het nog? Donderdag 25 juli 2019: De warmste dag ooit in Nederland gemeten!

Juist die week waren we met 200 kinderen en 43 man/vrouw leiding in het YMCA kamp Leusden voor de jaarlijkse kampweek van Kamp Leusden Rijnsburg. Al voor het 54ste achtereenvolgende jaar! Die donderdag 25 juli, een dag om nooit te vergeten! Het was heet. Zeg gerust maar bloedheet!

In de loop van de middag voelden een aantal kinderen, en leiding, zich niet lekker. Alle hulpdiensten werden ingeschakeld. Een aantal kinderen werden met leiding naar het ziekenhuis in Utrecht gebracht. Nog die donderdagavond werd besloten om met kinderen en leiding naar huis te gaan. s ’Avonds om 23.15 uur kwamen we in Rijnsburg aan.

Wel een heel abrupt einde van een geweldige kampweek!!!

Daarom werd de reünie dit jaar ook in het YMCA Kamp Leusden gehouden. Dan konden kinderen en leiding zien dat het in Leusden gewoon heel goed toeven is!

Zaterdagmorgen 28 september om 09.00 uur, vertrokken 169 kinderen met 32 man/vrouw leiding in 3 bussen naar Leusden! Daar aangekomen zag iedereen dat het heerlijk is in Leusden.

’s Morgens werd er in de bossen levend Stratego gespeeld. In de eettent van het Verkeerskamp werd gegeten (met een lekkere warme worst!), en ’s middags, het ging een beetje regenen, werd Kolonisten van Leusden gespeeld. Natuurlijk zijn ook de kampkrakers gezongen! Helemaal top!

Om 16.00 uur kwamen de bussen ons weer ophalen en hebben ze iedereen weer naar Rijnsburg gebracht. Iedereen, kinderen en leiding, waren superblij dat Kamp Leusden Rijnsburg 2019 op deze manier kon worden afgesloten!

Op naar Kamp Leusden Rijnsburg 2020! Namens leiding van Kamp Leusden Rijnsburg 2019.

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X