Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/lhbti /Regenboogontbijt op Coming Out Day

Blog

Regenboogontbijt op Coming Out Day

UPDATE: Meld je aan!!! Vanuit Kattuk.nl zijn sowieso al vier jongeren aanwezig

Op vrijdag 11 oktober is het Coming Out Day. Een dag die niet alleen bedoeld is om LHBTI’ers te steunen bij het uit de kast komen, maar ook om te laten zien wie je bent. LHBTI’ers uit de gemeente Katwijk en degenen die naast hen willen staan tijdens Coming Out Day, zijn van harte uitgenodigd voor het Regenboogontbijt op het gemeentehuis.

Tijdens het ontbijt gaan we met elkaar in gesprek over ervaringen als LHBTI’er in onze gemeente. Ontmoeten en een open gesprek staan centraal. Hoe wordt uit de kast komen hier ervaren? Wethouder Corien van Starkenburg wil dit gesprek graag faciliteren: “Het zou prachtig zijn als we met het Regenboogontbijt inwoners nog meer met elkaar kunnen verbinden. Je echte kleuren laten zien als mens is niet altijd even gemakkelijk. Iedereen wil zich veilig en geaccepteerd voelen, ongeacht wie je bent of van wie je houdt. Ik hoop dat we 11 oktober een gesprek op gang brengen, dat ook na Coming Out Day door blijft gaan.”

We starten op vrijdag 11 oktober om 8.30 uur met het hijsen van de Regenboogvlag en vervolgens begint het ontbijt in het gemeentehuis om 8.45 uur. De Regenboogvlag wordt gehesen door wethouder Van Starkenburg samen met een afgevaardigde van het COC Leiden.

Aanmelden voor het Regenboogontbijt kan tot woensdag 9 oktober via bestuurssecretariaat@katwijk.nl

Persbericht Gemeente Katwijk

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X