Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Raadsleden en wethouders bezoeken Welzijnskwartier

Blog

Raadsleden en wethouders bezoeken Welzijnskwartier

Op woensdag 21 november jl. waren 5 raadsleden en 2 wethouders namens de gemeente Katwijk te gast bij de brede welzijnsorganisatie Welzijnskwartier.

Al fietsend kon in Katwijk en Rijnsburg kennis worden gemaakt met het sociale  werk in de verschillende wijken waarin het thema De kracht van preventie centraal stond.

‘’Als brede welzijnsorganisatie draait Welzijnskwartier bijna vijf jaar in de gemeente Katwijk. Een periode waarin we samen met burgers en organisaties werken aan een vitale en veerkrachtige samenleving. Waarin iedereen kan meedoen en dan vooral die mensen voor wie het mee (blijven) doen niet altijd vanzelfsprekend is”, geeft een betrokken Piet van Arkel aan, directeur van Welzijnskwartier. “Om uit te leggen wat ons werk inhoudt en wat de waarde daarvan is, besloten we om raadsleden en wethouders uit te nodigen om mee te kijken op de werkvloer. Samen met hen fietsten we langs verschillende locaties zoals een buurtkamer in de Molenwijk, Johan Cruyffcourt voor jongeren in de wijk, ons jongerencentrum, kerkelijk centrum met onze ouderenactiviteiten in Rijnsburg, en ons buurtcentrum in de wijk Hoornes.Groepsfoto raadsleden wethouders bezoekers Voorhof

Onze sociaal werkers konden op deze manier laten zien hoe we met elkaar samen werken aan preventie, sociale verbinding, integratie, talentontwikkeling en een gezonde levensstijl.” “Het was echt leuk om hen te ontmoeten in ons buurtcentrum. Ze waren heel erg geïnteresseerd in wat we doen op het terrein van een gezonde leefstijl en de wijk- en gezinsgerichte aanpak,” aldus een enthousiaste Michele Seton, sport- en beweegcoach bij Welzijnskwartier.

Persbericht Welzijnskwartier

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X