Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Raadsleden bezoeken ’t Hok in Rijnsburg

Blog

Raadsleden bezoeken ’t Hok in Rijnsburg

Opnieuw is er politiek bezoek in tienercentrum ’t hok in Rijnsburg in de maand november. Eerder deze maand was wethouder Jacco Knape al in het tienercentrum om te zien wat het jongerenwerk inhoudt en welke werkzaamheden zij uitvoeren. Op woensdag 19 november was het de beurt voor de raadsleden.

Het bezoek was onderdeel van een open dag van Welzijnskwartier in Katwijk. De raadsleden werden ontvangen op verschillende locaties in Katwijk waar zij uitleg kregen over onze werkzaamheden en werkwijze. Op deze manier werd een beeld geschetst wat Welzijnskwartier kan betekenen voor kwetsbare groepen en individuen in de gemeente Katwijk.

De jongeren in tienercentrum ’t Hok hadden voor het bezoek van de raadsleden hapjes van bladerdeeg gemaakt. Terwijl jongerenwerker Jeroen Lubbers uitleg gaf over zijn werk in het tienercentrum en in Rijnsburg werden deze uitgedeeld.

Het bezoek duurde ongeveer 40 minuten. Aan het eind van het bezoek waren de raadsleden blij dat zij in ’t Hok ontvangen werden. Hun reactie was: ”Fijn dat we een beeld hebben gekregen van het werk wat door het Welzijnskwartier wordt uitgevoerd. Wanneer wij beleidsstukken lezen geeft dit meer inzicht in de daadwerkelijke werkzaamheden die hierbij horen”. Met deze woorden sloten zij hun bezoek af en gingen de raadsleden weer verder met hun ronde door de gemeente.

De jongeren en jongerenwerker kijken positief terug op het bezoek van de raadsleden. “Het is erg fijn om te kunnen laten zien wat wij vanuit het Welzijnskwartier kunnen betekenen voor de jeugd” aldus Jeroen Lubbers.

 

 

Geschreven door:   Welzijnskwartier

Geen reacties

Laat een reactie achter

X