Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Sport /Quick Boys organiseert reünie

Blog

Quick Boys organiseert reünie

Ter ere van het honderdjarig bestaan van Quick Boys in 2020, organiseert de Katwijkse voetbalvereniging op zaterdag 18 juni 2022 een grootse reünie voor haar (oud-)leden. Via verschillende media probeert de club iedereen te bereiken die ooit lid is geweest van de ‘blauw-witten’.

De organisatie van de reünie, die onderdeel uitmaakt van de werkgroep ‘Quick Boys 100 jaar’, werkt achter de schermen aan een goed verzorgde reünie. Via de website van K.v.v. Quick Boys (www.quickboys.nl) is het voor volwassen leden en oud-leden inmiddels mogelijk om zich aan te melden voor de reünie. Het evenement vindt plaats op het eigen sportpark Nieuw Zuid, bij grote belangstelling zal ook naar een externe locatie worden gezocht.

Door de coronacrisis konden de meeste jubileumactiviteiten van Quick Boys in 2020 geen doorgang vinden. De club heeft daarom besloten om het jubileumjaar in 2022 opnieuw ‘af te spelen’, inclusief de reünie in de zomer. Voor vragen of opmerkingen m.b.t. de reünie kan contact worden opgenomen met de organisatie via reunie@quickboys.nl.

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X