Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Qbus zet programmering voort in Gebr. de Nobel!

Blog

Qbus zet programmering voort in Gebr. de Nobel!

Met ingang van 1 mei 2015 sluit Qbus definitief de deuren. Dit betekent echter niet het einde voor de Qbus-programmering.

Gebr. de Nobel heeft initiatiefnemer Hans van Polanen een sponsorovereenkomst aangeboden waarmee het programma in het nieuwe poppodium van de stad kan worden voortgezet. De sponsoring bedraagt een bedrag van €5.000,00 euro in 2015 waarmee 10 concerten georganiseerd zullen worden in Gebr. de Nobel. De gewaardeerde concertprogrammering van Qbus blijft hiermee behouden voor de stad.

Gebr. de Nobel kijkt uit naar de nieuwe samenwerking. Ruud Visser (directeur Gebr. de Nobel) is enthousiast. “De programmering van Qbus is interessant, vindt veel waardering in de stad en past prima in de programmakoers van Gebr. de Nobel”.

Eind 2015 evalueren beide partijen de samenwerking en wordt bepaald of deze ook in 2016 kan worden voortgezet.

Op 10 mei staat het eerste concert gepland: SESSION AMERICANA (usa) +  DAVID GRISSOM BAND (usa). ”Enige show Nederland van de legendarische Texaanse gitarist David Grissom!’
Tickets: https://gebrdenobel.nl/events/details/251 

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X