Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Programmering Delta

Blog

Programmering Delta

Even een kleine greep van onze programmering van de Delta! Vier dagen lang het verslag van het grootste event wat Katwijk te bieden heeft SKA Oud & Nieuw 2010/2011. Elke dag wordt begonnen door Carolien en Henk tussen 7 en 10 met de Goedemorgen Ochtend Show! Zo lekker ben je nog nooit wakker geworden! Elke dag hoor je om 11 uur de Krush jaarmix, even een overzicht van de vetste platen van 2010 gepropt in 1 uur. De middag begin je met Philip-Jan en Martijn met Krush in de middag. Elke dag hoor je ook Kaylee en Wilfred met KW draait door. En op dinsdag om 20.00 uur het grote radio debuut van Daan Binnendijk(Wethouder) en Ernst wolthaus. En op dinsdag nacht neemt Arno&Friends je mee op een Dubstep trip rond de wereld.

 

De woensdag avond staat in het teken van Politiek, Krush Radio doet namelijk een live verslag van het Zetel34 debat op het SKA terrein. Daarna zal Sjon de Mol je kennis laten maken met de Dj’s van de Alpha en Charly met als afsluiting een vette live mix van onze Dj Dyro!

 

Op donderdag Begint Wethouder Thijs Udo jouw middag vanaf 12 uur. Ook zijn vanaf 16 uur Martijn en Rick aanwezig om jou in de wereld van Krush Alternative te laten horen! Vervolgens hoor je Sjon en Sander 2 uurtje vanaf 18 uur. De donderdag avond begint met een bezoek van Band and Breakfast in de KW draait door! En als afsluiter van de donderdag avond brengen de gasten van The Rudolfs een bezoek in de Delta bij Chris en Martijn!

 

En op de laaste dag van het jaar komt tijdens de show van Philip-Jan en Martijn met Krush in de middag de band Quibuz een bezoek brengen! Ook staat Krush de hele dag in het teken van de Beste muziek van 2010. Het jaar wordt afgesloten met een eindejaars Mix van niemand minder dan Dj Mystica!

 

Ook 2011 is Krush er gelijk weer bij, je hoeft echt niks te missen van het oud&nieuw feest van SKA want Philip-Jan en Martijn houden je op de hoogte van alles wat er gebeurd op het SKA feest met Interviews en live verslagen vanaf het terrein.

 

Dat en nog veel meer is te horen op Krush Radio! Dus met Krush Radio Delta sluit je niet alleen 2010 af, maar knalt je ook 2011 in! Kijk voor het hele programma op Krush Radio.

Geschreven door: KrushRadio

Comment: 1

Laat een reactie achter

X