Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Welzijnskwartier /Programma Doe Mee Festival

Blog

Programma Doe Mee Festival

Kick-Off IkToon Katwijk op zaterdag 17 september van 10-16 @ Marktplein Katwijk

Het Doe Mee Festival is de aftrap van de Doe Mee weken, de start van het nieuwe seizoen van kunst, cultuur en bewegen. Zo’n 40 organisaties laten zien waar ze voor staan en betrekken het publiek. Er zijn diverse workshops, je kunt er informatie halen, er zijn diverse optredens. Wil je zelf van betekenis zijn voor een maatschappelijk actieve organisaties, kijk dan of jouw kennis en talent ergens past.

Verwacht optredens en workshops van onder meer Harmonie Katwijk, DVS, UNI, DC Dance, Majorette Desiree, graffiti-artiest Hugo van der Plas, DJ-workshops en Volksdansen. Daarnaast presenteren deze en andere verenigingen zich tijdens het festival op een uitgebreide verenigingsmarkt met meer dan 30 marktkramen. Reden genoeg om een kijkje te komen nemen! Een uitgebreid verslag van het DoeMee Festival is in de dagen erna op IkToonKatwijk.nl te vinden.

Bekijk de poster voor het programma:

tekst loop door na afbeelding

Tijdens de Week van de Amateurkunst van 17 t/m 24 september is nog veel meer te zien, doen en beleven. Op IktoonKatwijk zijn allerlei Katwijkse Kunsten te bewonderen en is het volledige programma van de Week van de Amateurkunst te vinden. Hou de site goed in de gaten want er volgen dagelijks updates.  Bekijk ook de Doe Mee Krant voor meer activiteiten tijdens de Doe Mee Weken.

 

Geschreven door: Welzijnskwartier

Geen reacties

Laat een reactie achter

X