Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/CDA /Praat mee met CDA Katwijk over wonen (online sessie)

Blog

Praat mee met CDA Katwijk over wonen (online sessie)

Praat mee! Op woensdag 30 september organiseert het CDA een online sessie over wonen. Een woning zoeken is op dit moment een drama in onze gemeente. Er is een enorm tekort aan betaalbare (starters)woningen, doorstroom verloopt moeizaam en ook voor senioren is het lastig iets geschikts te vinden. Op dit moment werken we met de gemeente aan een woonagenda voor de komende jaren. Dat is een document waarin we gaan bepalen hoe we de woningmarkt de komende jaren willen organiseren. Heel belangrijk dus.

Online sessie
CDA woordvoerder wonen en fractievoorzitter Barend Tensen gaat daarom graag online met jullie in gesprek om te horen waar jullie tegenaan lopen. Dan kunnen wij dat meenemen in de gemeenteraad. De online sessie, via Microsoft Teams, zal plaatsvinden op woensdag 30 september, van 19:15 uur tot 20:30 uur.

Interesse? Meld je nu aan!
Meld je nu aan door een mailtje te sturen naar fractie@cdakatwijk.nl. Dan sturen we je een link om mee in te loggen. Wees er snel bij want er is een limiet aan het aantal deelnemers. Tot snel!

Persbericht CDA Katwijk

 

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X