Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Kattuk.tv /PodKat: Gemeente Katwijk schenkt gratis bier aan minderjarige! (UPDATE)

Blog

PodKat: Gemeente Katwijk schenkt gratis bier aan minderjarige! (UPDATE)

UPDATE 14-10-2016: Gisteren vergadering gemeenteraad. Ook de PodKat lokjongere actie waar de gemeente keihard is ingetuind kwam ter sprake. Er is besloten een bedrag te schenken aan Stichting Kocon, gelijk aan het boetebedrag. Zie tweet van PodKat hieronder.

 Een mea culpa van de gemeente en een mooi gebaar middels een schenking aan stichting Kocon gelijk aan het boetebedrag (€1.360,00)

(zie foto)

Eerdere bericht hierna…

BAM!

Komt PodKat deze week ff keihard binnen dan. 

Hoezo dan?
De gemeente Katwijk zet lokjongeren in om verenigingen, kroegen en andere tenten waar ze alcohol schenken te controleren. Want alcohol schenken aan minderjarigen mag niet. 

Hoe werkt dat dan?
De lokjongere probeert een alcoholhoudende consumptie te kopen aan de bar. Krijgt ie het mee dan knalt de gemeente er een boete achteraan. Wordt er om legitimatie (ID) gevraagd en krijgt ie het niet mee wanneer hij/zij blijkt 18 min te zijn, dan is alles OK.

En wat heeft PodKat gedaan dan?
Die hebben hun eigen lokjongere op pad gestuurd.

Waarheen dan?
Dat ga je zien in het nu volgende filmpje…

Klik HIER voor het filmpje (embedden plz, red.)  

 

[facebook https://www.facebook.com/podcastkatwijk/videos/1021809791275058/]

Superactie van onze helden van PodKat. 

Meer PodKat …

Geschreven door: Redactie

Comment: 1

  • Rebel

    Beantwoorden 16/10/201619:27

    Geweldig hoor van de gemeente… Ze schenken een bedrag van onze belasting aan een “goed doel” waar ze ongetwijfeld zelf ook belangen in hebben. Was pas een mooi gebaar geweest als de verantwoordelijke uit eigen zak (zoals de café eigenaren ook doen) een geld bedrag had betaald want dit is een mooi gezicht halen met geld wat niet van hen is en waar ze zelf niks van merken, waardeloze kut actie van de gemeente dus!

Laat een reactie achter

X